Της τρελής θα γίνει στη Τρικαλινή δεξιά πολυκατοικία Reviewed by Momizat on . Είναι εντελώς ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα και ο κόσμος των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα είναι γεμάτος αγάπη. Αυτό θα φανεί και Είναι εντελώς ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα και ο κόσμος των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα είναι γεμάτος αγάπη. Αυτό θα φανεί και Rating: 0

Της τρελής θα γίνει στη Τρικαλινή δεξιά πολυκατοικία

Της τρελής θα γίνει στη Τρικαλινή δεξιά πολυκατοικία

Είναι εντελώς ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα και ο κόσμος των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας θα είναι γεμάτος αγάπη.

Αυτό θα φανεί και το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Ήδη ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλης λέει ότι “το σκέφτεται” αν θα είναι υποψήφιος. Να αισθάνεται κούραση ή αηδία;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η τοπική Ν.Δ. υπολειτουργούσε , καμία θέση για κανένα πρόβλημα.

Κάτι , σαν πολιτικός λήθαργος , κάτι σαν “νάνι νάνι του πασά μου”.

Ο Νίκος Μουζακιάρης θέλει να πάρει το αίμα του πίσω , όμως ανήκει στο άρμα Λιούτα και αυτό δεν μπορούν να το συγχωρέσουν…. άλλα πολιτικά γραφεία.

Άλλες δύο ενδεχόμενες υποψηφιότητες νεοεμφανιζόμενων στην πολιτική σκηνή δεν φαίνεται να έχουν καμία τύχη αφού οι πολιτικές τους φιλοδοξίες δεν είναι κάτι επιτρεπτό στην επετηρίδα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτα.

Άτιμο στομάχι τι τραβάς.

Εκτός και αν παρέμβει πάλι ο ευφυέστατος και πολυμήχανος Άδωνης να ρίξει και κάνα ξεμάτιασμα, για να φύγει το κακό το μάτι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή