Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου κατά της covid19 έφτασαν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της 5ης ΥΠΕ θα έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς στα Οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου κατά της covid19 έφτασαν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της 5ης ΥΠΕ θα έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς στα Rating: 0

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου κατά της covid19 έφτασαν στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της 5ης ΥΠΕ θα έχουμε τους πρώτους εμβολιασμούς στα Τρίκαλα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Θα προηγηθούν οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και οι φιλοξενούμενοι σε μονάδες ηλικιωμένων. Θα ακολουθήσουν οι πολίτες άνω των 65 ετών.

Τα εμβολιαστικά κέντρα στο νομό Τρικάλων είναι :

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Το Κέντρο Υγείας Τρικάλων (πρώην ΙΚΑ)

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

Το Κέντρο Υγείας Πύλης

 Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

1η ΤΟΜΥ Τρικάλων (ωράριο 08.00-15.00)

Το Περιφερειακό Ιατρείο Κονισκού

Το Περιφερειακό Ιατρείο Κλεινού

Το Περιφερειακό Ιατρείο Οξύνειας

Το Περιφερειακό Ιατρείο Διαλεχτού

Το Περιφερειακό Ιατρείο Μουριάς

Το Περιφερειακό Ιατρείο Ζηλευτής

Σχόλια (3)

 • Imperial-Υλιστης

  -Ο βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής για την ανακάλυψη του ιού του Έιτζ, Λικ Μοντανιε όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει το αντί-κοβιντ εμβόλιο απάντησε “Όχι φυσικά, τα mRNA εμβόλια πολύ επικίνδυνα”. ( Πόσο πιθανό ή επικίνδυνο είναι να θεωρηθεί ένας νομπελίστας γιατρός, ως ψεκασμενος και συνομοσιολόγος?)
  – Η Oveta Fuller, η οποία στην επιτροπή του FDA ψήφισε κατά της έγκρισης του εμβολίου, εξέφρασε έντονη ανησυχία για δαγκειο πυρετό σε εμβολιασμενους που παρουσιάζουν λοίμωξη.
  – Ο Γερμανός γιατρός Christian Peron και Alexandra Henrion Caude αναφέρουν πως το αντί-κοβιντ εμβόλιο τροποποιεί το κύτταρο, ως και γενετική μετάλλαξη εμφανίζεται.
  – Ο ιολόγος Gullio Tarro καί η επιδημιολόγος του Π.Ο.Υ Van Kerkhove, αναφέρουν πως περισσότερο από το 95% των μολυσμένων είναι ασυμπτωματικοί, αναπτύσσουν φυσική ανοσία και δεν μεταδίδουν τον ιό επειδή έχουν χαμηλό ιικό φορτίο.
  – Ο Έλληνας καθηγητής παιδιατρικής, διδακτορ ανοσολογιας στην Αμερική, Ιωάννης Καλαμπόκης αποδομεί την εγκυρότητα των PCR τεστ και μιλα για επέμβαση στο ανθρώπινο κύτταρο από το εμβόλιο, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον οργανισμό.
  – Ο Τσιοδρας και ο Συψας ήταν στην επιτροπή επιστημόνων με το φιάσκο των εμβολίων που απαγορεύθηκαν και αποσύρθηκαν, του ιόυ του 2009 επί υπουργού Αβραμόπουλου. Τότε είχαν ταχθεί υπέρ των εμβολίων.
  Ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν κι άλλοι, πολλοί επιφανείς επιστήμονες παγκοσμίως που εκφράζουν έντονες αμφιβολίες και φόβους για το εμβόλιο.

  Απάντηση
 • Jim

  Τι ψεκασμενοι ρε προβατο!Ο άνθρωπος σου μιλάει με στοιχεία

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή