Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας εκφράζει ο Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας δήλωσε από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει να εκφράσει πρωτίστως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θα Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας δήλωσε από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει να εκφράσει πρωτίστως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θα Rating: 0

Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας εκφράζει ο Θανάσης Λιούτας

Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας εκφράζει ο Θανάσης Λιούτας

Τη Θεσσαλία της παραγωγής και της δημιουργίας δήλωσε από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει να εκφράσει πρωτίστως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας κι αυτό κάνει μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου.  Με συναντήσεις και επισκέψεις ουσίας, όπως με τον Σύνδεσμο Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγών Ελλάδος και συγκεκριμένα με τον Αντιπρόεδρό του κ. Απόστολο Μωραίτη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Σδάνη τους οποίους συνάντησε στη Λάρισα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους και ιδιαίτερα για την αναγκαστική σήμανση των προϊόντων τους, για τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και για την πίεση που δέχονται στις τιμές γάλακτος με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες τους.

Ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά της Νέας Αγχιάλου στο Νομό Μαγνησίας όπου είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τους παραγωγούς για τα προβλήματά τους, δηλώνοντας αρωγός στην πράξη και όχι στα λόγια.

lioutas_paragwgoi1 lioutas_paragwgoi2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή