Τη ρελάνς την έκανε η Αστυνομία Reviewed by Momizat on . Δεκαεπτά οι συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας, μετά από «εισβολή» αστυνομικών σε καφετέρια των Τρικάλων,, όπου οι συλληφθέντες έπαιζαν παράνομα πόκερ. Η αστυνομία Δεκαεπτά οι συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας, μετά από «εισβολή» αστυνομικών σε καφετέρια των Τρικάλων,, όπου οι συλληφθέντες έπαιζαν παράνομα πόκερ. Η αστυνομία Rating: 0

Τη ρελάνς την έκανε η Αστυνομία

Τη ρελάνς την έκανε η Αστυνομία

Δεκαεπτά οι συλλήψεις το βράδυ της Δευτέρας, μετά από «εισβολή» αστυνομικών σε καφετέρια των Τρικάλων,, όπου οι συλληφθέντες έπαιζαν παράνομα πόκερ. Η αστυνομία αναφέρει ότι « το παράνομο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ» διεξαγόταν με τη χρήση παιγνιόχαρτων και πλαστικών μαρκών».

Ετσι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν: «ένας 39χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δεκαπέντε ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως 36 ετών, και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 42 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένα τυχερό παίγνιο. Επιπλέον, αναζητείται ένας 49χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος».
Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στο κατάστημα, διαπίστωσαν ότι οι παίκτες, με τη συναίνεση του προσωρινά υπευθύνου, συμμετείχαν στη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», με τη χρήση παιγνιόχαρτων και πλαστικών μαρκών διαφόρων χρωμάτων σε δύο ειδικά διασκευασμένα τραπέζια.
Συγκεκριμένα, προκειμένου να στοιχηματίσουν τα επιθυμούντα χρηματικά ποσά στο πλαίσιο πονταρίσματος, χρησιμοποιούσαν αντί για χρήματα, μάρκες που αντιστοιχούσαν σε διάφορες χρηματικές αξίες, ανάλογα με τα χρώμα τους.
Κατασχέθηκαν συνολικά (525) μάρκες διαφόρων χρωμάτων, το χρηματικό ποσό των (842,2) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου ή προοριζόμενο γι αυτό και τα παιγνιόχαρτα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή