"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τιμήθηκε η μνήμη του Βασίλη Τσαβαλιάρη στην Πιαλεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Mε απόλυτη επιτυχία οργανώθηκαν και διεξήχθησαν τα 16α ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ στην Τοπική Κοινότητα Πιαλείας του Δήμου Πύλης.

Μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου με τον Εφημέριο Φώτιο Κωτούλα, όλοι μετέβησαν στο Μνημείο του Βασίλη Τσιαβαλιάρη.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση που έγινε με την παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Ιερέα Δημητρίου Κατσαρού, ξεκίνησε η κατάθεση στεφάνων.

Ήταν όλοι παρόντες.

Τιμήθηκε η μνήμη του Βασίλη Τσαβαλιάρη στην Πιαλεία

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κωνσταντίνος Μαράβας, ο επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης κ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Αναγνωστόπουλος Βασίλειος  – Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Σιμορέλης Χρήστος –εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, o πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων ο κ. Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πιαλείας κ. Νικόλαος Λεμονάς, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Βασίλειος Ραμόπουλος- Αστυνόμος Α΄, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης -κ. Αναστάσιος Δαλαγεώργος – Πυρονόμος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Τρικάλων κ. Αχιλλέας Μανούρας – Αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Τρικάλων κ. Ράπτης Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας κ. Καρβασώνης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων ο κ. Παναγιώτης Τριανταφύλλου, ο  Αντισμήναρχος εν αποστρατεία κ. Δημήτριος Ζιώγας από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο  γιός του Αείμνηστου Βασίλη Τσιαβαλιάρη κ. Γεώργιος Τσιαβαλιάρης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου κ. Ανθούλα Ζορμπά, η Πρόεδρος  του  Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου κ. Καρακίτσιου – Παλλαντζά Δήμητρα, η  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας με την επωνυμία ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΙΑΛΕΙΑΣ,  ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πιαλείας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» κ. Ντάκος Κωνσταντίνος, τα παιδιά και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πιαλείας ο κ. Βακουφτσής και πλήθος κόσμου.

Από την Αθήνα ήλθαν, όπως κάθε φορά,  ο κ. Θεμιστοκλής Καρπάθιος – Δ/ντής της  Β΄  Παιδιατρικής Κλινικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρωτοπόρο και ψυχή του Θεσμού και ο Ανδρέας Φρεντζάγιας – καθηγητής επίσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης