Τιμή σε νεκρούς και γιορτή κάστανου στην Καστανιά Reviewed by Momizat on . Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μία εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Ε Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μία εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Ε Rating: 0

Τιμή σε νεκρούς και γιορτή κάστανου στην Καστανιά

Τιμή σε νεκρούς και γιορτή κάστανου στην Καστανιά

Ο Μορφωτικός Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σε μία εκδήλωση τιμής και μνήμης θα τελέσει το ετήσιο Μνημόσυνο των πεσόντων Καστανιωτών στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης (1941-1944), στην Καστανιά την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013.

Θα τελεσθούν Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καστανιάς, όπου θα μιλήσει σχετικά ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιώργος Παπαγιάννης.

Ακολούθως, στις 11 πμ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με το μνημείο των πεσόντων, θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στις 11:30 πμ θα ακολουθήσει η καθιερωμένη «Γιορτή Κάστανου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία «Γκούρα». Ο Σύλλογος θα προσφέρει στους επισκέπτες κάστανα, τραχανά, πίτες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας όπως τσάι, μήλα, γλυκά του κουταλιού. Την εκδήλωση θα «ντύνει» μουσικά ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, ενώ θα εμφανιστεί το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, καθώς και χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Βλαχάβας («Παπαθύμιος Βλαχάβας»), Διάβας, Θεόπετρας, Κρανιάς, Λογγά, Ξηρόκαμπου καθώς και η χορευτική ομάδα γυναικών Σαρακίνας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτήρη Δημητρούλη στο 6974352378 ή τον Γ. Γραμματέα κ. Γιώργο Παπαγιάννη στο 6971897792.

Για το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Δημητρούλης
Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Παπαγιάννης
 

Αφήστε το σχόλιο σας