"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τινάζει την μπάγκα στον αέρα η Λώρεν με άγρια επίθεση κατά του Γιώργου Οικονόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατά την επιεικέστερη έκφραση πρόκειται για τον ορισμό της “διαπλοκής και υπόγεια παιχνίδια” που παίχθηκαν στον τόπο μας λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Αφορούν την επιλογή υποψηφίου δημάρχου από το τοπικό Πασόκ. Πρόκειται για το παρασκήνιο, τις δομές του Πασοκ και τις παράλληλες σχέσεις με τοπικούς παράγοντες. Την μπάγκα τίναξε στον αέρα σήμερα η Λώρεν Κασοπούλου με τις δηλώσεις της στη Λέσχη 97,6: 

Ο Γιώργος Οικονόμου επέλεξε να είναι απών από τις εκλογές εκείνες, δεν ήθελε ούτε τον Αχιλλέα Οικονόμου ούτε το Γιώργο Ηλιάδη. Του ζήτησα προσωπικά να προτείνει κάποιον δικό του υποψήφιο και να τον στηρίξουμε όλοι, και μου είπε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί.

Φυσικά και ρωτήθηκε, και είχε την άποψη που είχαν και αρκετοί άλλοι, ότι δεν έπρεπε να κατεβάσουμε καθόλου υποψήφιο στον Δήμο. Έλεγε να μην έχουμε συνδυασμό στο Δήμο, και να στηρίξουμε πχ τη Μπρουζούκη, το Σακκά κλπ. Το σέβομαι ότι είχε αυτή τη γνώμη, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Φάνηκε και από το αποτέλεσμα, ότι ήταν μια μάχη που την δώσαμε λίγα άτομα. Συνεπώς, εμένα με ενοχλεί να κάνει τώρα κριτική ο Γιώργος εκ των υστέρων, εκεί είναι η διαφωνία μου. Δεν ξέρω τι σημαίνει το ‘δεν ρωτήθηκε όσο θα έπρεπε’. Εμείς με τον Γιάννη Τριγώνη είχαμε πει πως ότι και να γίνει θα κατεβάσουμε συνδυασμό, γιατί δεν πρέπει η παράταξη της Επανεκκίνησης να λάβει ποσοστό επιπέδου 80%.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Οικονόμου βγήκε απο το καβούκι του και θέλει να καπελώσει την νίκη στην περιφέρεια… καλα τα λεει η λώρεν για τον οικονομου… λεει ο οικονόμου ότι για τον δήμο δεν ρωτήθηκε γι’αυτο δεν πήγε καλα ο συνδιασμός, παρολο που είχε μεσα τον ανιψιο του… για την περιφέρεια αλήθεια ρωτήθηκε; και αν ναι γιατι δεν έβαλε κανεναν απο το σόι του όπως έκανε στον δήμο; αν ενδιαφέρθηκε 2 στα 10 για το δήμο, για την περιφέρεια ενδιαφέρθηκε μηδεν! για την χρύσα όμως λώρεν μου θα διαφωνήσω…

  2. Η Λώρεν είναι η μόνη που βάζει πάνω από το προσωπικό συμφέρον, το κομματικό συμφέρον.. αντίθετα το Οικονομέϊκο και οι παραφυάδες τους, μόνο κακό έχουν κάνει στο κόμμα,αλλά καλό τους εαυτούς τους…δεν γίνεται να τους έχεις εμπιστοσύνη,σε πουλάνε στο δευτερόλεπτο…

  3. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ “ΠΟΥΛΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ 3500 ΨΗΦΟΥΣ).. ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ…ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ.

  4. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν όσοι ασχολούνται με τα κοινά ότι δεν θα εκλέγονται εφ όρου ζωής και ότι δείχνει πολιτικό πολιτισμό το να ξέρουν να αποσύρονται, δίνοντας χώρο σε νέα πρόσωπα με γνώσεις και ικανότητες;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης