"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Τις παλιές αγάπες δεν ξεχνά ο Μιχάλης Ταμήλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000000000000000
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Τρικκαίων, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, προκειμένου να ευχηθεί καλές γιορτές για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, στο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και στο προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων.
Ο κ. Ταμήλος επισκέφθηκε όλα τα γραφεία και στους τρεις ορόφους του Δημαρχείου, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, τους οποίους είχε συνεργάτες κατά τη θητεία του, ως Δήμαρχος Τρικκαίων. Οι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων, υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τον παλιό τους φίλο, πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων και του ανταπέδωσαν τις ευχές για νέες επιτυχίες στον πολιτικό στίβο κατά το νέος έτος 2015.
Κατά τη μετάβαση του στο Δημαρχείο, περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη το βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλο, καθότι στο προαύλιο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων έψαλλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου και τους Αντιδημάρχους Χρήστο Αναστασίου, Βασιλένα Μητσιάδη και Τόμμυ Κυρίτση.
Ο κ. Ταμήλος ευχήθηκε στα μέλη της φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων, χρόνια πολλά για τις εορτές των Χριστουγέννων και στη συνέχεια μετάβηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, στον οποίο ο κ. Ταμήλος ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015.
0000000000000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης