"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

8.8 C
Trikala

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο Ούτρας;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε όλα αυτά που καθημερινά συμβαίνουν γύρω μας, έρχεται να προστεθεί και η σημερινή δήλωση του αντιδημάρχου Πύλης κ Ούτρα για το χιονοδρομικό Περτουλίου, σύμφωνα με την οποία:

” Καλύτερα να μην λειτουργήσει φέτος καθόλου το χιονοδρομικό. Το συρόμενο και το εναέριο λιφτ έχουν αρνητική γνωμοδότηση για τη λειτουργία τους. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στον έναν πυλώνα. Η πρώτη απάντηση που έχουμε λάβει από ειδικούς είναι ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει φέτος το λιφτ. Δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη”. 

Επειδή λοιπόν η αποδοχή ορισμένες φορές ισοδυναμεί με παραίτηση.

Θα πουν πολλοί “τι άλλο μπορούσε να κάνει ο Ούτρας”; 

Θα σου πω εγώ τι μπορεί να κάνει ο Ουτρας:

Ο Ούτρας και οι άλλοι υπεύθυνοι μπορούν να παραιτηθούν.

Υπάρχει η ανθρώπινη, ηθική, λογική, τεκμηριωμένη θέση η οποία λέγεται “παραιτούμαι”.

Απλά πράγματα.

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ας δώσουν λύση οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Πύλης, που ενώ γνώριζαν όχι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά πλείστα ατελείωτα, τους έδωσαν ξανά υποστήριξη εκλέγοντας τους.
  Τι να πει κανείς γιά αυτήν την περιοχή.
  Απλά άξιοι της μοίρας τους.
  Όσον αφορά τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους μέχρι τον δήμαρχο, θα πουν ότι στο μέλλον θα γίνει.
  Και θα συνεχίσουν να σφυράνε αδιάφορα.

 2. Ακατάλληλοι άνθρωποι σε πόστα που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τόπου. Όμως όταν έρχονται εκλογές όλοι κοιτάνε να γκουρλώσουν!

 3. Κύριε Μαράβα δεν είναι όλα χαχα και χοχο. Ξέρετε πόσα χρήματα θα χάσουν εξαιτίας του χιονοδρομικού οι επαγγελματίες του ορεινού όγκου;

 4. Αυτό τώρα το έμαθαν εκεί οι υπεύθυνοι;
  Χθες προέκυψε;
  Δεν το ήξεραν ώστε να έχουν μεριμνήσει;
  Αλλά μόνο για μεγάλες δηλώσεις, για εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και πανηγύρια και επί της ουσίας και για έργο, δεν ξέρατε τίποτε, δεν είδατε τίποτα.
  Είστε ανίκανοι, ανεύθυνοι και επικίνδυνοι.

  • Έχουν περάσει δεκαετίες που ακούμε για χιονοδρομικό στην Μαρόσα, το οποίο είναι το πιο κατάλληλο σημείο στον νομό για κορυφαίο χιονοδρομικό σε πανελλαδικό επίπεδο, με μεγαλύτερο υψόμετρο και μεγάλη διάρκεια χιονοκάλυψης.

   Δυστυχώς αντί να συζητάμε για το χιονοδρομικό στην Μαρόσα, είμαστε στο σημείο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε το μικρό υπάρχον χιονοδρομικό στα Πετρουλιώτικα Λιβάδια, που δεν είναι έτσι κι αλλιώς για πολλά πολλά λόγω χαμηλού υψομέτρου.

   • Παρατηρώ απουσία μακροπρόθεσμου σχεδιασμού και εύχομαι να κάνω λάθος. Δεν έχουν καταλάβει ότι μόλις παραδοθεί ο Ε65 το 2025, ο κόσμος θα μπορεί να πάει πιο εύκολα για σκι σε χιονοδρομικά κέντρα άλλων περιοχών.

    Γι’αυτό το χιονοδρομικό στο Περτούλι θα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο και να λειτουργεί απρόσκοπτα. Και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για χιονοδρομικό κέντρο στην Μαρόσα άμεσα.

 5. Αγαπητή ΤΡΙΚΚΗ PRESS, σε ποιόν ουρανό είστε; Σε ποιόν πλανήτη ζείτε;
  Σας συνεπήρε ο Μύλος και το παραμύθι του Μικρού Πρίγκηπα;
  Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα σας παρακαλώ, λίαν συντόμως.
  Δεν πρόκειται να επιλέξει την οδό της παραίτησης από ενσυναίσθηση ούτε από επίγνωση ότι πλέον είναι μέρος του προβλήματος ο εν λόγω κύριος, γιατί πολύ απλά δεν το καταλαβαίνει.
  Καλά, για ανάληψη ευθύνης και παραίτηση, δεν το συζητώ καν, είναι άγνωστες λέξεις στη αυτοδιοίκηση γενικότερα.
  Έτσι θα πορευτούμε, δυστυχώς.
  Εσείς θα γράφετε και θα στηλιτεύετε τα κακώς κείμενα, κάποιοι θα σχολιάζουμε ποικιλοτρόπως και οι εν λόγω κύριοι όχι μόνο δεν θα κάνουν κάτι, αλλά θα καταστρέφουν και ότι έχει γίνει μέχρι τώρα.
  Μάλλον οι βάρβαροι έχουν έρθει, είναι ανάμεσά μας, σε καίριες θέσεις, δεν τους περιμένουμε πια.

 6. Απορία ψάλτου.
  Εάν ένας καλός και σοβαρός κύριος, με μπλε κοστούμι και γραβάτα εννοείται, έλθει απόψε το βράδυ και σας χαρίσει μία βαλίτσα λεφτά υπέρ του χιονοδρομικού, εσείς αύριο το πρωί θα τρέξετε να το φτιάξετε;
  Δεν φοβάστε μην κρυώσετε με τέτοιο καιρό;

 7. Οι προηγούμενοι Δήμαρχοι τι κάνανε χρέωσαν το Χ. Κ. Περτουλίου 1.000.000 ευρώ Η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο τον Κωστα Μαράβα με ενέργειες από το αρμόδιο Υπουργείο το ξεχρέωσε. Τώρα πρέπει ναμπεί σε άλλη βάση η λειτουργία όλου του Συγκροτήματος του ΣΑΛΕ με νέες προδιγραφές και να δώσει πιό μεγάλη σημασία η νέα Δ.Α.
  ..

 8. Αν θεωρήσουμε το χιονοδρομικό σαν πολυτέλεια και δεν χάθηκε ο κόσμος αν παραμείνει κλειστό για μια σαιζόν.
  Τι να πεις για αυτό που αντικρύζουν οι χιλιάδες επισκέπτες αυτό τον καιρό λόγω Μύλου των Ξωτικών, λίγο πριν την είσοδο στη πρωτεύουσα του Δήμου;
  Όταν δίπλα στα σφαγεία που σημειωτέον αποτελούν μέρος επιχείρησης υπάρχει μια πολύχρωμη χωματερή.
  Τι να πεις για την ποιότητα του νερού ύδρευσης φαίνεται με γυμνό οφθαλμό ότι υπάρχει πρόβλημα.
  Σε σημείο που η πλειοψηφία των δημοτών αγοράζει πλέον εμφιαλωμένο.
  Αν ο κ. Δήμαρχος είναι τόσο χοντρόπετσος ώστε να μην τον απασχολούν αυτά τα προβλήματα, τι κάνουν οι διάφοροι “επιστήμονες” και “οικολόγοι” εκλεγμένοι και μη που απλόχερα τον στήριξαν ώστε να εκλεγεί;

 9. Για τα χωριά κάτω από την πρωτευουσα του δήμου λίγο τους νοιάζει έως και καθολου για το χιονοδρομικό μην πω ότι γελάνε και χαιρεκακα στον κορφο τους.
  Έτσι δουλειά δεν γίνεται κυβερνάτε αυτόν τον Δήμο 9 χρόνια τώρα δείξτε μας τα έργα σας κύριοι οι επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού το βαρύ πυροβολικο του ορεινού όγκου είναι νεκρό τι να έρθει να κάνει στην περιοχη;;ήρεμα ρωτάω.
  Έχετε δει την αγωνία του ξενοδοχου της περιοχης όταν τον ρωτάει ο πελατης αν λειτουργεί το χιονοδρομικό;; Τι σάς νοιάζει εσείς τα χοιροστασια σας να είναι καλά καί τα γελάδια σας. Ολα στον αυτόματο πιλότο μόνο που χαλάει καμιά φορά καί ανερυθρίαστα λετε δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν λειτουργεί και μια χρονιά. Δεν έχασες εσυ Ουτρα, Χωρίς κυριε καμιά 100 χιλιάδες δεν σου βγάζουν στο σφυρί σπιτι και ξενοδοχείο γιατί δεν μπορείς να πληρώσεις το δάνειο γιατί δεν έχει κόσμο επειδή έκανες τον Δήμο τσιφλίκι σου.. Κάποιοι εκεί πανω επένδυσαν την μάνα τους και τον πατερα τους να μην μαραζωσει το μέρος να μείνουν τα παιδια τους εκεί καί αλλα παιδια που δουλεύουν μεροκάματο και τώρα θα φυγουν να το βρουν αλλου τα καταλαβαίνεις όλα αυτά Ουτρα;;η αναλωθηκατε στην προεκλογικη περίοδο να βγείτε ξανά και ξανά . Αυτά τα λίγα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης