Τι αλλάζει φέτος για τις εγγραφές πρωτοετών Reviewed by Momizat on . Φέτος για πρώτη φορά, όσοι υποψήφιοι εισαχθούν σε σχολές μακριά από τον τόπο της κατοικίας τους, θα γλιτώσουν τουλάχιστον την αρχική επίσκεψη στην άλλη πόλη προ Φέτος για πρώτη φορά, όσοι υποψήφιοι εισαχθούν σε σχολές μακριά από τον τόπο της κατοικίας τους, θα γλιτώσουν τουλάχιστον την αρχική επίσκεψη στην άλλη πόλη προ Rating: 0

Τι αλλάζει φέτος για τις εγγραφές πρωτοετών

Τι αλλάζει φέτος για τις εγγραφές πρωτοετών

Φέτος για πρώτη φορά, όσοι υποψήφιοι εισαχθούν σε σχολές μακριά από τον τόπο της κατοικίας τους, θα γλιτώσουν τουλάχιστον την αρχική επίσκεψη στην άλλη πόλη προκειμένου να εγγραφούν, καθώς για πρώτη φορά αναμένεται να εφαρμοστεί η διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει από τον υπολογιστή τους να εισέλθουν με τον προσωπικό τους κωδικό στην ιστοσελίδα που θα καθορίσει το υπουργείο Παιδείας και να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να κάνουν την εγγραφή τους. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – πιθανότατα – θα έχουν δυνατότητα να αποστείλουν ταχυδρομικά στη γραμματεία της σχολής για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Σημειώνεται ότι πέρυσι οι εγγραφές έγιναν αυτοπροσώπως, από 15 έως 26 Σεπτεμβρίου. Επίσης, οι πρωτοετείς θα παραλάβουν το Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή που θα τους χρειαστεί για έκπτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή