Τι απαντά στην κριτική η Φωτεινή Αθανασοπούλου Reviewed by Momizat on . Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε με αφορμή ορισμένα post της στο λογαριασμό της στο Facebook, έδωσε η Φωτεινή Αθανασοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά τ Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε με αφορμή ορισμένα post της στο λογαριασμό της στο Facebook, έδωσε η Φωτεινή Αθανασοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά τ Rating: 0

Τι απαντά στην κριτική η Φωτεινή Αθανασοπούλου

Athanasopouloy

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε με αφορμή ορισμένα post της στο λογαριασμό της στο Facebook, έδωσε η Φωτεινή Αθανασοπούλου, η οποία απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ μετά την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Η κυρία Αθανασοπούλου έγραψε στο Facebook:

“Η αποσπασματική δημοσίευση αναρτήσεων από τη προσωπική μου σελίδα και η κρίση με τέτοια κριτήρια για θέσεις επιστημονικές μονό το επίπεδο της βουλής ρίχνει …για τους ψεκασμούς έχει μιλήσει και ο κ. Κατσαρός πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και με στοιχεία ενώ ο διατροφικός κώδικας έχει στοιχεία που πρέπει να ανησυχούν τους πολίτες. Δεν βλέπω γιατί αυτά να καθορίζουν την κρίση μου στον ΕΦΕΤ…. και ως εκ τούτου δεν υποτιμώ τον εαυτό μου και με αξιοπρέπεια παραιτήθηκα ….λυπάμαι για το επίπεδο της σημερινής συνεδρίας αλλά χαίρομαι που τελικά οι ΑΝΕΛΛ ενοχλούμε τόσο”

Αφήστε το σχόλιο σας