Τι είχες Τρίκαλα, τι είχα πάντα..! Reviewed by Momizat on . Μεγάλος ντόρος γίνεται στη πόλη για τις εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο, με τους υποψηφίους να παρελαύνουν καθημερινώς στα τοπικά ΜΜΕ.  Χαρακτηριστικό δε είναι ότ Μεγάλος ντόρος γίνεται στη πόλη για τις εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο, με τους υποψηφίους να παρελαύνουν καθημερινώς στα τοπικά ΜΜΕ.  Χαρακτηριστικό δε είναι ότ Rating: 0

Τι είχες Τρίκαλα, τι είχα πάντα..!

Τι είχες Τρίκαλα, τι είχα πάντα..!

Μεγάλος ντόρος γίνεται στη πόλη για τις εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο, με τους υποψηφίους να παρελαύνουν καθημερινώς στα τοπικά ΜΜΕ. 

Χαρακτηριστικό δε είναι ότι την εκλογή του ως μέλος διεκδικεί ακόμη και ένας πρώην εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, ενώ στο παιχνίδι για άλλη μια φορά έχουν μπεί τα πολιτικά γραφεία του νομού αλλά και κοσμικοί ιερωμένοι.

Η κατάσταση αυτή θυμίζει τις πάλαι ποτέ αρχαιρεσίες στο Επιμελητήριο Τρικάλων, όσο κι αν οι ρομαντικοί σε τούτο το τόπο πίστεψαν ότι οι νοσηρές αυτές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν θα σταθώ στο ζήτημα του τι προσφέρουν σήμερα στους επαγγελματίες και στην ανάπτυξη του νομού τα συλλογικά αυτά όργανα εκτός από την ικανοποίηση των φιλοδοξιών των εμπλεκομένων, αλλά θα υπενθυμίσω μόνο τους αγώνες των Τρικαλινών φορέων για τη διεκδίκηση των ΤΕΦΑΑ το 1990.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή