Τι είχες “Τρίκαλο” τι είχα πάντα…. Reviewed by Momizat on . Φουντώνουν οι συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια των Τρικαλινών, ενόψει των επικείμενων πρόωρων Εθνικών εκλογών. Βέβαια τα σενάρια περιστρέφονται όπως και στις Α Φουντώνουν οι συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια των Τρικαλινών, ενόψει των επικείμενων πρόωρων Εθνικών εκλογών. Βέβαια τα σενάρια περιστρέφονται όπως και στις Α Rating: 0

Τι είχες “Τρίκαλο” τι είχα πάντα….

Τι είχες “Τρίκαλο” τι είχα πάντα….

Φουντώνουν οι συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια των Τρικαλινών, ενόψει των επικείμενων πρόωρων Εθνικών εκλογών.

Βέβαια τα σενάρια περιστρέφονται όπως και στις Αυτοδιοικητικές αναμετρήσεις, σε πρόσωπα και όχι σε προτάσεις, προγράμματα η πολιτικές.

Η αγωνία για τους περισσότερους ψηφοφόρους είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον/την εκλεκτό/ή του.

Δηλαδή εκεί που ο καθένας έχει καλύτερη πρόσβαση για ρουσφέτια και ουδόλως τους απασχολεί αν πρόκειται περί ικανών η φαιδρών προσώπων.

Πρόσθετο στοιχείο και πολιτικό προσόν στις επιλογές τους, αποτελεί το εύρος της πληρωμένης και ανούσιας προβολής που απολαμβάνουν στα τοπικά ΜΜΕ.

Με τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος, ας μην ελπίζουν οι σκεπτόμενοι πολίτες ότι θα επέλθει ποιοτική αναβάθμιση του ημέτερου δημοσίου βίου και θα δει προκοπή ο νομός.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή