Τι θα γίνει με το πρόγραμα «Ανάσα 2»; – Oι επαγγελματίες το περιμένουν από τον Ιανουάριο και φτάσαμε στο καλοκαίρι Reviewed by Momizat on . Το πρόγραμμα «Ανάσα» το οποίο μετατράπηκε σε απογοήτευση για χιλιάδες επαγγελματίες που έκαναν αίτηση και είδαν πως έχουν χαμηλή βαθμολογία και αποκλείστηκαν απ Το πρόγραμμα «Ανάσα» το οποίο μετατράπηκε σε απογοήτευση για χιλιάδες επαγγελματίες που έκαναν αίτηση και είδαν πως έχουν χαμηλή βαθμολογία και αποκλείστηκαν απ Rating: 0

Τι θα γίνει με το πρόγραμα «Ανάσα 2»; – Oι επαγγελματίες το περιμένουν από τον Ιανουάριο και φτάσαμε στο καλοκαίρι

Τι θα γίνει με το πρόγραμα «Ανάσα 2»; – Oι επαγγελματίες το περιμένουν από τον Ιανουάριο και φτάσαμε στο καλοκαίρι

Το πρόγραμμα «Ανάσα» το οποίο μετατράπηκε σε απογοήτευση για χιλιάδες επαγγελματίες που έκαναν αίτηση και είδαν πως έχουν χαμηλή βαθμολογία και αποκλείστηκαν από τη χρηματοδότηση αναγκάζει την κυβέρνηση να προχωρήσει στο “Ανάσα 2” .

Αν και όπως είχε πει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας το νέο πρόγραμμα θα προκηρύσσονταν τον Ιανουάριο, φτάνουμε στο καλοκαίρι και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Το πρόγραμμα δεν αφορά τον κ Αγοραστο και την Περιφέρεια , είναι λεφτά της κεντρικής διοίκησης.

Το δεύτερο πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ αφορά όλη τη χώρα και για τη Θεσσαλία έχει προϋπολογισμό 20 εκατ. €. , θα αφορά επιχειρήσεις κάθε είδους και τα χρήματα που θα λάβει κάθε επιχείρηση που θα ενταχθεί θα κυμαίνονται μεταξύ 3.000 και 8.000 € περίπου, τα οποία θα είναι μη επιστρεπτέα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή