Τι κάνει σημερα ο Κώστας Κεντέρης Reviewed by Momizat on . Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, λοιπόν, είναι επιχειρηματίας. Έχει στην ιδιοκτησία εδώ και πέντε χρόνια παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρ Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, λοιπόν, είναι επιχειρηματίας. Έχει στην ιδιοκτησία εδώ και πέντε χρόνια παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρ Rating: 0

Τι κάνει σημερα ο Κώστας Κεντέρης

Τι κάνει σημερα ο Κώστας Κεντέρης

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, λοιπόν, είναι επιχειρηματίας. Έχει στην ιδιοκτησία εδώ και πέντε χρόνια παραδοσιακό ξενοδοχείο στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια που φέρει το όνομα “Μικρό Πάπιγκο…1700”.
Το  “Μικρό Πάπιγκο…1700” αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa. Οι εσωτερικοί του χώροι φέρουν την υπογραφή των διασημότερων designers, Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid κ.ά.

Το όνομά του το ξενοδοχείο το πήρε από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.

Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από δυο χρόνια περίπου και στόχος του Κώστα Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος.

Συνολικά διήρκεσαν τρία χρόνια καθώς η αρχική κατασκευή στηρίζονταν σε ύλες όπως πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς, ενώ το κόστος ήταν πολύ υψηλό.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή