Τι με νοιάζει; Εδώ είναι Τρίκαλα, Ελλάδα… Reviewed by Momizat on . Η κατάκτηση των τρικαλινών να σταματούν στη διάβαση στην κεντρική πλατεία και αλλού οι οδηγοί και να διέρχονται οι πεζοί, είναι πανελληνίως γνωστή πλέον. Αυτή η Η κατάκτηση των τρικαλινών να σταματούν στη διάβαση στην κεντρική πλατεία και αλλού οι οδηγοί και να διέρχονται οι πεζοί, είναι πανελληνίως γνωστή πλέον. Αυτή η Rating: 0

Τι με νοιάζει; Εδώ είναι Τρίκαλα, Ελλάδα…

Τι με νοιάζει; Εδώ είναι Τρίκαλα, Ελλάδα…

Η κατάκτηση των τρικαλινών να σταματούν στη διάβαση στην κεντρική πλατεία και αλλού οι οδηγοί και να διέρχονται οι πεζοί, είναι πανελληνίως γνωστή πλέον. Αυτή η συνήθεια, δεν παραβιάζεται ούτε τα βράδια του Σαββάτου, όταν εκατοντάδες αυτοκίνητα ψάχνουν επί ώρες να σταθμεύσουν, εν όψει βραδινής εξόδου.Αυτή η συνήθεια παραβιάστηκε από ένα και μόνο αυτοκίνητο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, στις 3.45 (με την παλιά ώρα).
Οδηγός αυτοκινήτου πολυτελείας με πινακίδες από κράτος της Ε.Ε. θεώρησε καλό να σταθμεύσει ακριβώς επάνω στη διάβαση!

Εγραψε στα παλιά του τα παπούτσια κάθε λογική, κάθε έννοια σεβασμού στον πεζό, τον ΚΟΚ και, κυρίως, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο.
Επειδή είναι μάλλον απίθανο να ανήκει το όχημα σε αλλοδαπό, εικάζουμε ότι πρόκειται για συμπατριώτη μας, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και ήρθε στη χώρα μας. Δηλαδή, αυτό θα το έκανε εκεί; Ή ήρθε εδώ και είπε, “νταξ’ μωρέ, τέτοια ώρα, σιγά, τι πειράζει”, γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες στη χώρα μας είναι ιδιαιτέρως “ανεκτικές” σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, τέτοια ώρα, τέτοια μέρα. Και λειτουργώντας με σεβασμό στον νόμο, ίσως μόνο λόγω φόβου για το πρόστιμο και όχι λόγω συνείδησης (όπως συμβαίνει με την κατάκτηση για τους πεζούς).
Αν, βεβαίως, είναι αλλοδαπός, αποδεικνύεται το ίδιο ακριβώς, αλλά με ακόμη χειρότερο τρόπο, αφού φαίνεται ότι μας θεωρούν “μπανανία” και τους κλέβουμε τα λεφτά…
Η ουσία παραμένει: στάθμευσε ακριβώς πάνω στη διάβαση…
Θανάσης Μιχαλάκης
(ΥΓ: Οι φωτό ανοίγουν καλύτερα με δεξί κλικ)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή