Τι πίνουν και δεν μας δίνουν …ο Άδωνις και ο Αγοραστός ; Reviewed by Momizat on . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι πολιτικές ηγεσίες δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την πρόσφατη χρεοκοπία της χώρας και τα δεινά που υπέστη ο ελληνικός λαός, αποτ Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι πολιτικές ηγεσίες δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την πρόσφατη χρεοκοπία της χώρας και τα δεινά που υπέστη ο ελληνικός λαός, αποτ Rating: 0

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν …ο Άδωνις και ο Αγοραστός ;

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν …ο Άδωνις και ο  Αγοραστός ;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι πολιτικές ηγεσίες δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την πρόσφατη χρεοκοπία της χώρας και τα δεινά που υπέστη ο ελληνικός λαός, αποτελεί η εξαγγελία του υπουργού ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη για τη κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Πύλη έναντι 4 εκατομ.ευρώ.

Κι αυτό όχι γιατί δεν υφίσταται η συγκεκριμένη ανάγκη για ένα παρηκμασμένο Δήμο αλλά την ίδια στιγμή στις Καρυές (δίπλα στο ΤΕΦΑΑ), στέκει από το 2004 εγκαταλειμμένο και ημιτελές το κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων.

Πρόκειται δηλαδή περί εξωφρενικής έλλειψης στοιχειώδους ιεράρχησης αναγκών και υποδομών, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. 

Αυτό πάντως που διαφαίνεται στο Δήμο Πύλης το τελευταίο διάστημα, είναι ότι το έχουν ρίξει στα πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα, αφού ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα έργα που θα φέρουν την οικονομική ανάπτυξη στη περιοχή.

Άλλωστε η ουσία της πολιτικής σήμερα στο τόπο μας, είναι η προσφορά στο λαό, με την ανάλογη έμμισθη αρωγή των ΜΜΕ, θεάματος αντί άρτου.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή