Τι περιμένει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να φτιάξει το δρόμο Τρικάλων-Καρδίτσας; Reviewed by Momizat on . Πρόκειται για το τμήμα της οδού Τρικάλων-Καρδίτσας , από τον κυκλικό κόμβο μέχρι τη γέφυρα του Πηνειού [όπου και τα όρια των δύο νομών]. Οι Τρικαλινοί γνωρίζουν Πρόκειται για το τμήμα της οδού Τρικάλων-Καρδίτσας , από τον κυκλικό κόμβο μέχρι τη γέφυρα του Πηνειού [όπου και τα όρια των δύο νομών]. Οι Τρικαλινοί γνωρίζουν Rating: 0

Τι περιμένει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να φτιάξει το δρόμο Τρικάλων-Καρδίτσας;

Τι περιμένει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να φτιάξει το δρόμο Τρικάλων-Καρδίτσας;

Πρόκειται για το τμήμα της οδού Τρικάλων-Καρδίτσας , από τον κυκλικό κόμβο μέχρι τη γέφυρα του Πηνειού [όπου και τα όρια των δύο νομών]. Οι Τρικαλινοί γνωρίζουν πολύ καλά πόσα σοβαρά ατυχήματα έχουν συμβεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το θέμα φέρνει προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τσιάρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ε. Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας από το νέο κυκλικό κόμβο, μέχρι τη γέφυρα στα όρια Τρικάλων- Καρδίτσας. Πρόκειται για 5 χιλιόμετρα, τα οποία δέχονται καθημερινά πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο και η κίνηση στο τμήμα αυτό γίνεται άκρως επικίνδυνη. Κατά μήκος του οδικού άξονα υπάρχουν πάρα πολλές βιομηχανίες, βιοτεχνίες, δύο νοσηλευτικά ιδρύματα και αλλού είδους δραστηριότητες, με αποτέλεσμα την περαιτέρω κυκλοφοριακή επιβάρυνση της Ε. Ο στο συγκεκριμένο τμήμα.
Έχει συνταχθεί οριστική μελέτη με προϋπολογισμό έργου περίπου 33 εκατ. € με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και παράπλευρους δρόμους και στις δύο κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των γεφυρών.
Επερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης:
Ποτέ θα χρηματοδοτηθεί το συγκεκριμένο έργο;
Σε ποιο πρόγραμμα θα προταθεί για ένταξη;
Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, ώστε να δοθεί λύση σένα πολύ επικίνδυνο τμήμα της Ε. Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας;

Περιφερειακός Σύμβουλος
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή