Τι συμβαίνει με τη μέτρηση της αιθαλομίχλης στα Τρίκαλα; Reviewed by Momizat on . Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει από ημερών υποβάλλει αίτημα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμω Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει από ημερών υποβάλλει αίτημα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμω Rating: 0

Τι συμβαίνει με τη μέτρηση της αιθαλομίχλης στα Τρίκαλα;

Τι συμβαίνει με τη μέτρηση της αιθαλομίχλης στα Τρίκαλα;

Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει από ημερών υποβάλλει αίτημα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων να διαθέσουν την μεταφερόμενη μονάδα μέτρησης αέριων ρύπων προκειμένου να διενεργηθούν μετρήσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας.
Μόλις παραληφθεί η μονάδα, βούληση της Περιφέρειας είναι να ξεκινήσουν αμέσως μετρήσεις για την καταγραφή αέριων ρύπων στις προαναφερθείσες Περιφερειακές Ενότητες.
Εξυπακούεται ότι εφόσον διαπιστωθούν αυξημένες τιμές (άνω του επιτρεπόμενου ορίου) στα αιωρούμενα σωματίδια (ΑΣ10), τότε θα ληφθεί και στις ΠΕ Τρικάλων και Καρδίτσας η δέσμη μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί και ανακοινωθεί για τις ΠΕ Λαρίσης και Μαγνησίας.
Υπενθυμίζεται ότι στη δέσμη μέτρων περιλαμβάνεται και η χωρίς χρέωση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για τους καταναλωτές της ΔΕΗ που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.»
Η ανακοίνωση έχει ημερομηνία 28 Δεκεμβρίου 2013. Και ρωτάμε:
Δημοσιοποιήθηκε αυτή η κίνηση, εκείνη την ημέρα;
Ηρθε η μονάδα στα Τρίκαλα;
Εγιναν μετρήσεις;
Αν ναι, ποιο το αποτέλεσμα;
Δεν πρέπει να ενημερωθούμε για αυτό, όποιο κι αν είναι;

Θανάσης Μιχαλάκης
(Φωτό Θανάσης Καλλιάρας/Eurokinisssi)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή