Τι συμβαίνει στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων; Reviewed by Momizat on . Υπάρχει εσωκομματικό ζήτημα στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων; Με βάση τις δηλώσεις του προέδρου τους, Π. Καμμένου χθες από τα Τρίκαλα, συνοδευόμενες από τις δηλώσεις Στ. Λά Υπάρχει εσωκομματικό ζήτημα στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων; Με βάση τις δηλώσεις του προέδρου τους, Π. Καμμένου χθες από τα Τρίκαλα, συνοδευόμενες από τις δηλώσεις Στ. Λά Rating: 0

Τι συμβαίνει στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων;

Τι συμβαίνει στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων;

Υπάρχει εσωκομματικό ζήτημα στους ΑΝΕΛΛ Τρικάλων; Με βάση τις δηλώσεις του προέδρου τους, Π. Καμμένου χθες από τα Τρίκαλα, συνοδευόμενες από τις δηλώσεις Στ. Λάσκου και Μαρίνας Χρυσοβελώνη, μάλλον υπάρχει.

Τι είπε ο κ. Καμμένος; Οτι «δεν υπάρχει στήριξη σε κανέναν, υπάρχουν υποψήφιοί μας που κατεβαίνουν με τον έναν ή τον άλλον συνδυασμό». Συμπλήρωσε ο υποψήφιος αντιπερφιερειάρχης, Στ. Λάσκος: «Ηταν ανακοίνωση της Συντονιστικής, με πλειοψηφία». «Ο,τι λέει ο πρόεδρος», σημείωσε με έμφαση η κ Χρυσοβελώνη, υποψήφια περιφερειάρχης.
Αρα, ο πρόεδρος «αδειάζει» την πλειοψηφία της Συνονιστικής, για το ότι οι ΑΝΕΛΛ στηρίζουν επισήμως τον Δημ. Παπαστεργίου, όπου όμως μετέχουν δύο μέλη τους. Ο δε Δημ. Παπαστεργίου, ουσιαστικά δικαιώνεται, αφού ουδέποτε ζήτησε στήριξη από κόμμα, παρά μόνο προγραμματική σύγκλιση (το είχε δηλώσει και όταν συναντήθηκε με τη ΝΕ της ΔΗΜΑΡ).
Από κει και πέρα, έχει σημασία να φανεί, αν υπήρχαν δύο τάσεις εντός της ΣΕ των ΑΝΕΛΛ. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο αδελφός του Στ. Λάσκου, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Μητσιούλη για τον Δ. Τρικκαίων.

Στα της επίσκεψης, μετά τον εκκλησιασμό στα Μετέωρα, ο κ. Καμμένος βρέθηκε στην αγορά της Καλαμπάκας και στη συνέχεια στα Τρίκαλα. Με ήλιο και τόσο κόσμο στην Ασκληπιού, ήταν η χαρά του κάθε υποψήφιου το πρωί της Κυριακής.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή