Τι συνέβη με τα τρόφιμα στην Οιχαλία; Reviewed by Momizat on . Ανακοίνωση – διευκρίνιση αναγκάστηκε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΚ Οιχαλίας κ. Σωτ. Σταμόπουλος, αναφορικά με λίστα που κυκλοφόρησε στην κωμόπολη για τους δικαιούχ Ανακοίνωση – διευκρίνιση αναγκάστηκε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΚ Οιχαλίας κ. Σωτ. Σταμόπουλος, αναφορικά με λίστα που κυκλοφόρησε στην κωμόπολη για τους δικαιούχ Rating: 0

Τι συνέβη με τα τρόφιμα στην Οιχαλία;

Τι συνέβη με τα τρόφιμα στην Οιχαλία;

Ανακοίνωση – διευκρίνιση αναγκάστηκε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΚ Οιχαλίας κ. Σωτ. Σταμόπουλος, αναφορικά με λίστα που κυκλοφόρησε στην κωμόπολη για τους δικαιούχους του προγράμματος διανομής τροφίμων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η λίστα που κυκλοφόρησε, χωρίς καν να εμπεριέχει την ποσότητα των τροφίμων που δικαιούταν ο καθένας, ήταν η λίστα όσων υπέβαλαν αίτηση στο ΚΕΠ και όχι η λίστα με όσους εγκρίθηκαν ως δικαιούχοι. Αναλυτικά η δήλωση, είναι η εξής:

stamopoulos ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Σχετικά με το πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε Απόρους της Ε.Ε. που διενεργεί το Κράτος, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Φαρκαδόνας, έχω να εξηγήσω τα εξής:

Τα τρόφιμα μοιράζονται σύμφωνα με τη λίστα που έστειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αφού πρώτα έγινε η αξιολόγηση με βάση τις αιτήσεις που έκαναν οι δημότες στο ΚΕΠ. Ο Δήμος και η Κοινότητα ουδεμία ανάμειξη είχαν στην επιλογή των οικογενειών που δικαιούνταν ή που δεν δικαιούνταν να πάρουν τρόφιμα.

Την Κυριακή 24/11 κυκλοφόρησε στην Οιχαλία λίστα με ονοματεπώνυμα, η οποία αναφερόταν σε δικαιούχους δημότες παραλαβής τροφίμων. Αυτοί που την έδωσαν στους δημότες και τους παρότρυναν να ζητήσουν τρόφιμα πρέπει το λιγότερο να ντρέπονται, γιατί ήξεραν ότι αυτή η λίστα ήταν με τους αρχικά δηλωθέντες στο ΚΕΠ και το κυριότερο δεν είχε τα κιλά που ο καθένας δικαιούνταν.

Εγώ, ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας, δε θα είχα και ούτε έχω πρόβλημα να δώσω τρόφιμα σε οποιονδήποτε δημότη αρκεί όμως να είναι γραμμένος στη λίστα, την οποία μου χορήγησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Όλοι με γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν, όπως επίσης και εκείνους με τη ψεύτικη λίστα. Μην κρίνουμε, εξ ιδίων, τα αλλότρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΟΙΧΑΛΙΑΣ ,

ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή