Τολμούν οι μοντελιστές της Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας ιδρύθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια. Σε αυτό το διάστημα το έργο της ήταν τόσο πλούσιο, που η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε Η Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας ιδρύθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια. Σε αυτό το διάστημα το έργο της ήταν τόσο πλούσιο, που η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε Rating: 0

Τολμούν οι μοντελιστές της Καρδίτσας

montelΗ Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας ιδρύθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια. Σε αυτό το διάστημα το έργο της ήταν τόσο πλούσιο, που η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε μοντελιστικούς και μη κύκλους σε όλη τη χώρα, με αποτέλεσμα ο καρδιτσιώτικος σύλλογος να τολμήσει να διοργανώσει την πρώτη του πανελλήνια έκθεση-διαγωνισμό μοντελισμού.

Στις 4, 5 & 6 Απρίλιου, μοντελιστές από όλη τη χώρα και την Κύπρο θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους στην αίθουσα “Απόλλων” του ξενοδοχείου Thessalikon Grand και θα διαγωνιστούν με κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους καλύτερους μοντελιστές στην Ελλάδα.

Ήδη από τις μέχρι τώρα δηλωμένες συμμετοχές τα εκθέματα ξεπερνούν τα 400, ενώ αισιόδοξες προβλέψεις αναφέρουν πως μπορεί να φτάσουν και τα 600, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για ανάλογες διοργανώσεις.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε να θαυμάσετε από κοντά έναν κόσμο υπό κλίμακα.

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, το Σάββατο, 5 Απριλίου: 9:00-14:00 και 17:00-21:00 και την Κυριακή, 6 Απριλίου: 9:00-14:00, οπότε και θα ξεκινήσει η απονομή των βραβείων στις καλύτερες δημιουργίες.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση και τα side events, που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: http://www.montelistes.gr

 

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Web/Forum:         http://www.montelistes.gr

Email:                   montelisteskarditsas@gmail.com

Facebook:             Φίλοι Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας

You Tube:             Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας

Κινητό:                  69849 42977

Αφήστε το σχόλιο σας