"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

4.9 C
Trikala

Τον αγωνιστή Β. Γιαγιάκο προτείνουν για υποψήφιο δήμαρχο στελέχη της κεντροαριστεράς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, σπουδαίος επιχειρηματίας, “λούφαξε” την περίοδο των μνημονίων, μνημονιακός μέχρι τα μπούνια και “χορηγός” της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις εκλογές.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως τα μνημόνια ενώνουν τις παρατάξεις, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Aφού η τοπική κεντροαριστερά έχει ξεμείνει στην κυριολεξία από στελέχη προτείνουν, λοιπόν, τον Βασίλη Γιαγιάκο ως υποψήφιο δήμαρχο για να εμβολίσουνε  την άλλη μνημονιακή ομάδα του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Μετά μπορούμε να βγούμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι στους δρόμους και να πανηγυρίζουμε.

Ορίστε! Τα μνημόνια ενώνουν !

Το μέλλον ξεκίνησε… και όπως φαίνεται… προδιαγράφεται ΛΑΜΠΡΟ!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον βλέπω τον Γιαγιάκο να τραγουδά:”στα άρματα,στα άρματα για τον αγώνα ,για να νικήσουμε την δεξιααά..”

  2. Είναι πράγματι αξιοπεριεργη η πρεμουρα κάποιων να θολώσουν τα νερά, πριν καλα-καλα βγουν ειδήσεις.φανταζομαι την αντίδραση του προέδρου του επιμελητηρίου στο διαβασμα αυτού του δημοσιεύματος!!το σίγουρο είναι ότι θα ζήσουμε τραγικές στιγμές .πριν ακόμα συνέλθουμε από τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα.

  3. 40 χρόνια στις γεωτρήσεις ο Γιαγιακος, τουλάχιστον ξέρει να κλείνει τις τρύπες που ανοίγει σε αντίθεση με τον απερχόμενο δήμαρχο που μας αφήνει σε κατάσταση Χιροσίμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης