Τον Γεωργούλη κατεβάζει για το ευρωψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Μετά τα πρώτα του βήματα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας με τον συνδυασμό Τζανακούλη -μικρά βήματα πάντως λόγω συνεχών απουσιών- ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ετο Μετά τα πρώτα του βήματα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας με τον συνδυασμό Τζανακούλη -μικρά βήματα πάντως λόγω συνεχών απουσιών- ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ετο Rating: 0

Τον Γεωργούλη κατεβάζει για το ευρωψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον Γεωργούλη κατεβάζει για το ευρωψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τα πρώτα του βήματα στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας με τον συνδυασμό Τζανακούλη -μικρά βήματα πάντως λόγω συνεχών απουσιών- ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζεται για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαρισαίος θα αποτελέσει έναν από τα “λαμπερά” πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία μένει να ανακοινωθούν ώστε να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών.

Η υποψηφιότητα Γεωργούλη έχει οριστικοποιηθεί και στην Κουμουνδούρου ευελπιστούν ότι θα συμβάλει επικοινωνιακά, ιδίως μετά το κάζο της Μυρσίνης Λοϊζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός πέρα από την δραματική τέχνη την οποία υπηρετεί επαγγελματικά, είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου. Μεγάλωσε στη Λάρισα, έχει άλλα τρία αδέρφια, και ο πατέρας ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ ενώ η μητέρα του νηπιαγωγός.

Αναμένονται οσονούπω οι ανακοινώσεις.

Κ.Τ. kosmoslarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή