Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος Reviewed by Momizat on . Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) στα πλαίσια της εκδήλωσης AWARDS 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήν Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) στα πλαίσια της εκδήλωσης AWARDS 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήν Rating: 0

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τίμησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) στα πλαίσια της εκδήλωσης AWARDS 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια γιορτή των αθλητών και των αθλητριών της κολύμβησης που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αθλητική ηγεσία του τόπου, στελέχη της πολιτικής ηγεσίας και το σύνολο των ανθρώπων που υπηρετούν τα έξι αθλήματα της ΚΟΕ.

Ο περιφερειάρχης τιμήθηκε για την προσφορά της αιρετής Περιφέρειας στο άθλημα, καθώς στη Θεσσαλία τα τρία τελευταία χρόνια διεξήχθησαν πολλές σημαντικές διοργανώσεις: Τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο Βόλο, Βαλκανικοί αγώνες νέων κολύμβησης, Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης, πανελλήνιοι χειμερινοί αγώνες κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας, πανελλήνια χειμερινά πρωταθλήματα κολύμβησης, βαλκανικό πρωτάθλημα νέων πόλο και κολυμβητικούς αγώνες στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε τον ΚΟΕ για την τιμητική διάκριση τονίζοντας τα εξής: «Είναι μια μεγάλη και όμορφη εκδήλωση, όπως αρμόζει στο άθλημα. Αυτή η εκδήλωση τιμά το άθλημα, όπως το άθλημα τιμά τη χώρα μας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στο ΔΣ, στους αθλητές, στους προπονητές και στους συλλόγους, που σε μια δύσκολη στιγμή προσπαθούν με λίγα πράγματα να κάνουν πολλά. Εμείς, ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώσαμε αρκετά Παγκόσμια πρωταθλήματα στον Βόλο και πολλά Πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα στη Λάρισα και στην Καρδίτσα. Δεν σταματάμε ποτέ, γιατί ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, φτιάχνει χαρακτήρες ισχυρούς, οι οποίοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Σχόλια (1)

  • Καπέλλας Δημήτρης

    Πολύ καλά τα βραβεία και οι φωτογραφήσεις κ. Αγοραστέ μα,δεν ξερω αν το γνωρίσετε, τα κολυμβητήρια των Θεσσαλικών πόλεων και φυσικά των Τρικάλων,ρημάζουν καθημερινα και κλείνουν η στην καλύτερη υπολειτουργούν, κατω απο τις μηδαμινές η ακόμη και τις ανύπαρκτες χρηματοδοτήσεις (χορήγηση πετρελαίου για θέρμανση κλπ) αφού η κυβέρνηση που κ εσείς στηρίζετε ακολουθει τυφλά τις μνημονικές δεσμεύσεις …. Και γιαυτο φυσικά ούτε κουβέντα !!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή