Τον σκότωσε σε νεκροταφείο γιατί την εξέδιδε και βίαζε τις αδελφές της Reviewed by Momizat on .     Μια 24χρονη γυναίκα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία που διεπράχθη στις αρχές του περασμένου μήνα, έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών με θύμα έναν 33χρ     Μια 24χρονη γυναίκα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία που διεπράχθη στις αρχές του περασμένου μήνα, έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών με θύμα έναν 33χρ Rating: 0

Τον σκότωσε σε νεκροταφείο γιατί την εξέδιδε και βίαζε τις αδελφές της

 

 

ImageHandler

Μια 24χρονη γυναίκα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία που διεπράχθη στις αρχές του περασμένου μήνα, έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών με θύμα έναν 33χρονο.
Οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση και η 24χρονη Ελληνίδα ομολόγησε για την πράξη της και συνελήφθη χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα είχε ερωτική σχέση με το θύμα τα τελευταία δύο χρόνια και κίνητρο της ανθρωποκτονίας -που έγινε έπειτα από έντονη λογομαχίας που είχαν- ήταν προσωπικές διαφορές.

Ωστόσο, πιο αναλυτικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών, ότι ανάγκαζε την 24χρονη να εκδίδεται και πως είχε βιάσει την ίδια και τις δύο αδελφές της!

Η κοπέλα φέρεται, μάλιστα, να δήλωσε πως την εξωθούσε στην πορνεία γιατί χρειαζόταν τα χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίσθηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος είχε βρεθεί νεκρός έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών, φέροντας στο σώμα τους τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας