Τον φυλάκισαν στην Κίνα για κασκόλ της Δόξας Δράμας! Reviewed by Momizat on . Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός οπαδός της Δόξας Δράμας φωτογραφήθηκε στο Πεκίνο, κρατώντας το κασκόλ της ομάδας του και οι αρχές της χώρας τον φυλάκισαν για Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός οπαδός της Δόξας Δράμας φωτογραφήθηκε στο Πεκίνο, κρατώντας το κασκόλ της ομάδας του και οι αρχές της χώρας τον φυλάκισαν για Rating: 0

Τον φυλάκισαν στην Κίνα για κασκόλ της Δόξας Δράμας!

Τον φυλάκισαν στην Κίνα για κασκόλ της Δόξας Δράμας!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός οπαδός της Δόξας Δράμας φωτογραφήθηκε στο Πεκίνο, κρατώντας το κασκόλ της ομάδας του και οι αρχές της χώρας τον φυλάκισαν για 48 ώρες ως… τρομοκράτη!

Τι μπορεί να πάθεις κυριολεκτικά από το πουθενά! Ο Ανδρέας Πινόστης, γνωστός οπαδός της Δόξας Δράμας βρέθηκε στην Κίνα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Στο μεταξύ είπε να γυρίσει και λίγο στο Πεκίνο να δει κανένα αξιοθέατο. Σε αυτήν του την περιπλάνηση είπε να βγάλει και μια φωτογραφία να την έχει ως ενθύμιο.

Έτσι, στήθηκε μπροστά από το πορτρέτο του Μάο Τσετούνγκ στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης και πόζαρε με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας στα χέρια. Έλα, όμως, που αυτό έχει στις δύο άκρες του την αγγλική σημαία.

Μόλις το είδαν αυτό οι αστυνομικοί του… την έπεσαν και παρά την προσπάθεια του Έλληνα ταξιδιώτη να τους πείσει πως δεν είναι… τρομοκράτης, αυτοί δεν πείστηκαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Εκεί, όπου έμεινε για περίπου 48 ώρες(!), προτού αφεθεί ελεύθερος με την βοήθεια της ελληνικής πρεσβείας κι αφού αντιλήφθηκαν πως είναι ένας απλός άνθρωπος που αγαπά την ομάδα του!

(Πηγή sport-fm.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας