Τον Χρήστο τον εκτιμούσα πολύ, τώρα τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο. Reviewed by Momizat on . Μίλησα σήμερα μετά από χρόνια με τον φίλο, πρώην βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Χάιδο. Tον Μάιο του 2012, o Χρήστος επέστρεψε στην άσκηση του επαγγέλματός Μίλησα σήμερα μετά από χρόνια με τον φίλο, πρώην βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Χάιδο. Tον Μάιο του 2012, o Χρήστος επέστρεψε στην άσκηση του επαγγέλματός Rating: 0

Τον Χρήστο τον εκτιμούσα πολύ, τώρα τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο.

Τον Χρήστο τον εκτιμούσα πολύ, τώρα τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο.

Μίλησα σήμερα μετά από χρόνια με τον φίλο, πρώην βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Χάιδο. Tον Μάιο του 2012, o Χρήστος επέστρεψε στην άσκηση του επαγγέλματός του, ως γιατρός, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. 
Δεν έκανε χρήση του άρθρου 50 του νόμου 1759/1988, που προέβλεπε ότι οι γιατροί που απώλεσαν την βουλευτική τους ιδιότητα, μπορούν να διορίζονται με απόφαση του υπουργού υγείας σε προσωποπαγή θέση Διευθυντού στο ΕΣΥ, και επέστρεψε σε θέση Επιμελητή. Πήρε προαγωγή σε θέση διευθυντού με κανονικες διαδικασίες. Υπενθυμίζω ότι γνωστός οδοντίατρος, που έγινε βουλευτής (2012) για δυο ημέρες, διορίστηκε σε θέση διευθυντού Οδοντιατρικού Τμήματος νοσοκομείου της Αθήνας. Το άρθρο 50 καταργήθηκε με την ψήφιση του νόμου 3918/2011, αλλά η κατάργηση δεν αφορούσε στους ήδη εκλεγμένους βουλευτές μέχρι την λήξη της βουλευτικής περιόδου.

Τον Χρήστο τον εκτιμούσα πολύ, τώρα τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο.

η εικόνα προφίλ του Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Σχόλια (2)

 • Αιωνία η μνήμη!

  Εεερεεε κάτι σοσιαλιστές…παλιάς κοπής…βγαίνουν στην επιφάνεια πάλι…
  -Μας λείψανε;
  -Ας το να πάει! Άστο!
  Άντε πάλι…γρήγορα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

  Απάντηση
 • γνωστης

  Σιγά, μας έκανε και έκπτωση! Είναι γνωστός ο φωτογραφικός νόμος ειδικά ψηφισμένος για τους γιατρούς που άν αποτυχαίναν στις έκλογές τους περίμενε δωράκι , θέση όπου ήθελαν ! στο ΕΣΥ και με βαθμό δ/ντη. Την στιγμή που περιμέναν σπουδαίοι γιατροί και όχι βγαλμένοι από τον πολιτικό κουβά για να καταλάβουν μία θεση στο σύστημα υγείας. Αυτό μας έλειπε τώρα νά επιβραβέβουμε τους βουλευτικούς σαλταδορισμούς.
  Μαγκιά είναι μετά το βουλευτιλίκι να ξαναγυρίζεις στην αγορά εργασίας , και όχι στο βόλεμα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή