Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στην έκθεση Agrotica Reviewed by Momizat on . H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Τρικάλων κάνει γνωστό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού για κοινωνική και οικονομι H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Τρικάλων κάνει γνωστό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού για κοινωνική και οικονομι Rating: 0

Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα στην έκθεση Agrotica

agrotika

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Τρικάλων κάνει γνωστό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, ιδιαίτερα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης, έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες με σκοπό να κάνει γνωστά τα Θεσσαλικά προϊόντα που έχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ποιότητα, την τοπικότητα και προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά.
Για τους λόγους αυτούς θα συμμετάσχει στην 26η  AGROTICA με στόχο
την προβολή και την ανάδειξη του «καλαθιού αγροτικών προϊόντων», παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τα προϊόντα αυτά μπορεί να είναι πιστοποιημένα ΠΟΠ-ΠΓΕ, παραδοσιακά (τραχανάς κ.λ.π.),πιστοποιημένα βιολογικά,ορεινής παραγωγής,γυναικείων συνεταιρισμών,εξαγωγικού προσανατολισμού.
Όποιες επιχειρήσεις τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, τα προϊόντα των οποίων καλύπτουν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 22-1-2016  στέλνοντας δείγματα προϊόντων και διαφημιστικό υλικό στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.(Γραφείο 311, Τηλ.2431351611 κ. Ιωαν.Βαΐου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή