"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τουρκία: Μακελειό με «πολλά θύματα» από έκρηξη στην Άγκυρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

To κανάλι NTV μιλά για επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο – Εξερράγη κοντά σε στάση λεωφορείου – Τουλάχιστον πέντε νεκροί ο πρώτος απολογισμός – Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο – Πρόκειται για την τρίτη επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο

Μακελειό με «πολλά θύματα», όπως μεταδίδει το κανάλι NTV, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε πάρκο στο κέντρο της Άγκυρας στις 18:35 τοπική ώρα. Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Κιζιλάι όπου βρίσκονται αρκετά κυβερνητικά κτήρια και συγκεκριμένα κοντά σε σταθμό λεωφορείων.

Όπως μετέδωσε το NTV η έκρηξη σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λεωφορείο χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και πόσοι επιβάτες επέβαιναν σε αυτό. Άλλες πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό κανάλι TRT υποστηρίζουν ότι η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε κοντά σε στάση λεωφορείου.

Μέχρι στιγμής τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγo για τουλάχιστον 5 νεκρούς και άγνωστο αριθμό τραυματιών.

Σύμφωνα με το Reuters μετά την έκρηξη ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε, δε, ότι υπάρχουν πολλά απανθρακωμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Κιζιλάι.

Εικόνες που αναρτούν χρήστες του Twitter δείχνουν καμένα οχήματα και τουλάχιστον ένα καμένο λεωφορείο.

Πρόκειται για την τρίτη έκρηξη στην τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο του 2015. Πριν από έναν μήνα κουρδική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση σε στρατιωτικό κομβόι στην Άγκυρα που προκάλεσε τον θάνατο 28 ανθρώπων.

Τον Οκτώβριο 103 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 250 τραυματίστηκαν όταν δύο βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν σε πορεία ειρήνης στη φονικότερη επίθεση στην ιστορία της Τουρκίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης