Τουρκία: Στο 55,8% ο Ερντογάν με καταμετρημένο το 61,1% των ψήφων Reviewed by Momizat on . Συνεχής είναι η ροή των αποτελεσμάτων από την Τουρκία, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων άρχισε αμέσως μετά τις 5 το απόγευμα, όταν και έκλεισαν οι κάλπες σε όλη τη Συνεχής είναι η ροή των αποτελεσμάτων από την Τουρκία, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων άρχισε αμέσως μετά τις 5 το απόγευμα, όταν και έκλεισαν οι κάλπες σε όλη τη Rating: 0

Τουρκία: Στο 55,8% ο Ερντογάν με καταμετρημένο το 61,1% των ψήφων

Τουρκία: Στο 55,8% ο Ερντογάν με καταμετρημένο το 61,1% των ψήφων

Συνεχής είναι η ροή των αποτελεσμάτων από την Τουρκία, καθώς η καταμέτρηση των ψήφων άρχισε αμέσως μετά τις 5 το απόγευμα, όταν και έκλεισαν οι κάλπες σε όλη την επικράτεια.  Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλόγές των τελευταίων ετών για την χώρα, αλλά και για το πολιτικό μέλλον του Ταγίπ Ερντογάν .

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος συγκεντρώνει ποσοστό 55,8 %, με καταμετρημένο το 61,1% των ψήφων, κυρίως όμως από τα εκλογικά τμήματα στην επαρχία. Κρίσιμα για τα τελικό αποτέλεσμα θεωρούνται τα ποσοστά από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης. Στην Κωνσταντινούπολη, ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στο 54,2% και στην Άγκυρα στο 58,2%. Στη Σμύρνη, ο Μουχαρέμ Ιντζέ προηγείται με 50%. Στο Ντιγιάρμπακιρ, προηγείται ο Ντεμιρτάς με 60%.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ ακολουθεί με 28,61%, η Μεράλ Ακσενέρ λαμβάνει 7,44% και ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς έχει 6,36%.

Αφήστε το σχόλιο σας