Τουρνουά μπάσκετ απο τη Σχολή Φυσικής Αγωγής Reviewed by Momizat on . Διημερίδα εσωτερικού τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (3on3) θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου (ώρα έναρξης 9:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με τη συμμετοχή των Διημερίδα εσωτερικού τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (3on3) θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου (ώρα έναρξης 9:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με τη συμμετοχή των Rating: 0

Τουρνουά μπάσκετ απο τη Σχολή Φυσικής Αγωγής

TEFAA
Διημερίδα εσωτερικού τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (3on3) θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου (ώρα έναρξης 9:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με τη συμμετοχή των σπουδαστών του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για τη διοργάνωση υπεύθυνοι είναι οι φοιτητές της Αγωγής και Αθλητισμού ειδικότητας Καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά εκτός από τους αγώνες καλαθοσφαίρισης, που απευθύνονται στους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, περιλαμβάνει και πολλούς διαγωνισμούς στους οποίους η συμμετοχή είναι ελεύθερη στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα μοιραστούν μπλουζάκια και πολλά δώρα στους συμμετέχοντες.
tefaa
Η πραγματοποίηση της διοργάνωσης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τις χορηγίες των πιο κάτω εταιρειών – επιχειρήσεων που θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε: Champion, Lé Chat Noir, Libro Café, Goody’s, Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων (ΤΡΙΚΚΗ), Νάρκισσος (coffee bar), Σουβλατζίδικο (Πε-Πα), Μy Gym (γυμναστήριο), Το Σχέδιο (φωτοτυπικό εργαστήρι), Ταβερνείον Μεζεδoκαμώματα, Το Λαδοφάναρο (ταβερνείο), Coffee Island, Διαχρονικό (ταβέρνα-μεζεδοπωλείο), Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Μπαλωμένος, Γυρομάνια, Πάπυρος (coffee bar).

Αφήστε το σχόλιο σας