Τους “ένωσε” όλους η ΕΡΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την ταυτόχρονη παρουσία και των έξι υποψηφίων Δημάρχων Τρικκαίων σε ραδιο/τηλεμαχία, κατάφερε χθες η ΕΡΑ Τρικάλων. Οι δύο απολυμένοι συνάδελφοι, Ελπίδα Κουτσογι Την ταυτόχρονη παρουσία και των έξι υποψηφίων Δημάρχων Τρικκαίων σε ραδιο/τηλεμαχία, κατάφερε χθες η ΕΡΑ Τρικάλων. Οι δύο απολυμένοι συνάδελφοι, Ελπίδα Κουτσογι Rating: 0

Τους “ένωσε” όλους η ΕΡΑ Τρικάλων

Τους “ένωσε” όλους η ΕΡΑ Τρικάλων

Την ταυτόχρονη παρουσία και των έξι υποψηφίων Δημάρχων Τρικκαίων σε ραδιο/τηλεμαχία, κατάφερε χθες η ΕΡΑ Τρικάλων. Οι δύο απολυμένοι συνάδελφοι, Ελπίδα Κουτσογιάννη και Αλέξανδρος Ζαούτσος, κάλεσαν τους υποψηφίους σε μια ανοιχτή συζήτηση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι όροι ήταν πολύ απλοί (δίλεπτες απαντήσεις στις απαντήσεις ανά θεματικές ενότητες) και πλήρης διαφάνεια.

Οι κ. Καΐκης, Λάππας, Μητσιούλης, Παπαθανασίου, Παπαστεργίου και Χατζηγάκης απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις, ο καθένας με βάση τις θέσεις του.

Η μετάδοση έγινε ραδιοφωνικώς από τη γνωστή συχνότητα των 9,83 στα fm, με συντονιστή τον διευθυντή ειδήσεων του Θεσσαλία TV, κ. Δ. Κολλάτο. Το κανάλι έδειξε χθες βράδυ το ντιμπέιτ και το επαναλάβει σήμερα στις 9.30 μ.μ. Επίσης, η ιστοσελίδα του Δήμου μετέδιδε διαδικτυακώς την όλη διοργάνωση, με το γνωστό όμως πρόβλημα της μιας οθόνης χωρισμένης σε τέσσερις τομείς.

Σημασία έχει ότι οι θεατές και ακροατές άκουσαν και εξήγαν (ή θα εξάγουν σήμερα) τα δικά τους συμπεράσματα, ενώ φάνηκε ότι η ΕΡΑ στα Τρίκαλα είναι ιδιαιτέρως αγαπητή από όλους.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας