Τους εξαπάτησαν και τους έκλεψαν 8 τόνους τυρί! Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάσθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, περίπτωση απάτης και κλοπής κατά συναυτουργία μεγάλης ποσότητας τυροκομι Εξιχνιάσθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, περίπτωση απάτης και κλοπής κατά συναυτουργία μεγάλης ποσότητας τυροκομι Rating: 0

Τους εξαπάτησαν και τους έκλεψαν 8 τόνους τυρί!

Τους εξαπάτησαν και τους έκλεψαν 8 τόνους τυρί!

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, περίπτωση απάτης και κλοπής κατά συναυτουργία μεγάλης ποσότητας τυροκομικών προϊόντων, που θα κατέληγε σε εταιρεία άλλης χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα περί τα τέλη Ιουλίου 2014, από τυροκομική μονάδα στην Νάξο φορτώθηκε εμπόρευμα τυροκομικών προϊόντων συνολικού βάρους 8 τόνων και 208,430 κιλών αξίας 64.000 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για ξένη εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία, ενώ η μεταφορά θα πραγματοποιούταν με φορτηγό της προαναφερόμενης εταιρείας και αλλοδαπό οδηγό.

Επόμενη ημέρα, ο προαναφερόμενος οδηγός δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιούμενος τον εκπρόσωπο της ξένης εταιρείας τον ενημέρωσε για αλλαγή του δρομολογίου, αναφέροντάς του ότι θα έπρεπε να μεταβεί με το φορτίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κατερίνης, όπου εκεί αντιπρόσωποι της εταιρείας θα το παραλάμβαναν και θα το μετέφεραν στον νέο προορισμό.

Όταν ο οδηγός μετέβη με το φορτηγό στο συμφωνηθέν σημείο, συνάντησε έτερο οδηγό φορτηγού, ο οποίος τον οδήγησε σε εταιρεία ιδιοκτησίας του 64χρονου Έλληνα, όπου τον ανέμεναν τρεις άγνωστοι άνδρες, προσποιούμενοι εκπροσώπους της παραλήπτριας εταιρείας, ζητώντας του να ξεφορτώσει το εμπόρευμα, όπως και έγινε, ενώ το εν λόγω εμπόρευμα δεν παραλήφθηκε ποτέ από την ξένη εταιρεία.

Από την αστυνομική έρευνα επίσης, προέκυψε ότι 44χρονος υπάλληλος της εταιρείας στην οποία εκφορτώθηκε το εμπόρευμα, ήταν το άτομο που συνάντησε τον 30χρονο, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κατερίνης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή έτερων ατόμων στην υπόθεση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή