Τους νοιάζει μόνο ο αριθμός μαθητών και όχι η ουσία Reviewed by Momizat on . Δεν βωμολοχούμε αλλά στην προκειμένη περίπτωση η σεξιστικού χαρακτήρα φράση «μας έκαναν τα τρία δύο» ταιριάζει απόλυτα! Ο λόγος για τα τρία τμήματα του 3oυ Λυκε Δεν βωμολοχούμε αλλά στην προκειμένη περίπτωση η σεξιστικού χαρακτήρα φράση «μας έκαναν τα τρία δύο» ταιριάζει απόλυτα! Ο λόγος για τα τρία τμήματα του 3oυ Λυκε Rating: 0

Τους νοιάζει μόνο ο αριθμός μαθητών και όχι η ουσία

Τους νοιάζει μόνο ο αριθμός μαθητών και όχι η ουσία

Δεν βωμολοχούμε αλλά στην προκειμένη περίπτωση η σεξιστικού χαρακτήρα φράση «μας έκαναν τα τρία δύο» ταιριάζει απόλυτα! Ο λόγος για τα τρία τμήματα του 3oυ Λυκείου Τρικάλων που, άμα τη ενάρξει της σχολική χρονιάς, λειτούργησαν επιμερίζοντας 55 μαθητές.

Δυστυχώς για το σχολείο, ο ένας εξ αυτών στη μέση της σχολικής χρονιάς φεύγει και φυσικά εφαρμόζεται ο κανονισμός, που επιτάσσει τη σύμπτυξη των τμημάτων από 3 σε 2 και τη συσσώρευση 27 μαθητών στο καθένα.

Ο «αυστηρός» κανονισμός στην ακριβοδίκαιη Ελλάδα, σήμανε άδεια αίθουσα και καθηγητές που κάθονταν στο γραφείο… μέχρι να δουν κατά πού θα κάνουν… μάλλον στο σχολείο που μεταφέρθηκε ο εν λόγω ένας μαθητής και θα άλλαζαν τα εκεί αριθμητικά δεδομένα!

Γιατί τελικά έκαναν τα παιδιά μας… νούμερα! Και ενώ όλα «τακτοποιήθηκαν», τα λιμνάζοντα νερά του σχολείου τάραξε ξανά η άφιξη ενός άλλου μαθητή! Καμία ευελιξία!

Ένας μαθητής αλλάζει τα μαθησιακά δεδομένα! Άντε ξανά από την αρχή! Εξακτίνωση των παιδιών σε 3 τμήματα πάλι και άντε φέρε πίσω τους καθηγητές και «ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει».

Και μετά μας ενοχλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν την κατάντια των ελληνικών Πανεπιστημίων έναντι των ξένων! Η κατάντια αυτή αιτιολογείται από το μαύρο χάλι της Παιδείας μας που νοσεί σε όλα της τα επίπεδα, σαφώς όμως δεν δικαιολογείται.

Δώστε φώτα στα παιδιά μας και θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά… αλλά τέτοια φώτα τους δίνουμε, τέτοια συμπεριφορά επιδεικνύουν!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή