Του έκλεψαν και το σκυλί στη Φαρκαδόνα! Reviewed by Momizat on . Αυτοί οι κλέφτες, ή αγαπούν τα σκυλιά ή απλώς δεν θέλησαν να τους επιτεθεί. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι το βράδυ του Σαββάτου, κάποια στιγμή από τις 1130 μέχρι Αυτοί οι κλέφτες, ή αγαπούν τα σκυλιά ή απλώς δεν θέλησαν να τους επιτεθεί. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι το βράδυ του Σαββάτου, κάποια στιγμή από τις 1130 μέχρι Rating: 0

Του έκλεψαν και το σκυλί στη Φαρκαδόνα!

Του έκλεψαν και το σκυλί στη Φαρκαδόνα!

Αυτοί οι κλέφτες, ή αγαπούν τα σκυλιά ή απλώς δεν θέλησαν να τους επιτεθεί. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι το βράδυ του Σαββάτου, κάποια στιγμή από τις 1130 μέχρι τη 1.30 το πρωί, άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία 65χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας. Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα κατοικίδιο – σκυλί, αναφέρει η αστυνομία.
Σύλληψη φυγόποινου
Συνελήφθη χθες Κυριακή (29-9-2013) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) 24χρονος Ελληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή