Του ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και κόντεψε να πάει στο νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Ένα χωράφι 13 στρεμμάτων με ροδιές, σε ορεινή περιοχή, εκτιμήθηκε στα 2,5 εκατ ευρώ και έχει 11.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ. Με το που έμαθε το ποσό ο ιδιοκτήτης λίγο έλειψε Ένα χωράφι 13 στρεμμάτων με ροδιές, σε ορεινή περιοχή, εκτιμήθηκε στα 2,5 εκατ ευρώ και έχει 11.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ. Με το που έμαθε το ποσό ο ιδιοκτήτης λίγο έλειψε Rating: 0

Του ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και κόντεψε να πάει στο νοσοκομείο

Του ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και κόντεψε να πάει στο νοσοκομείο

Ένα χωράφι 13 στρεμμάτων με ροδιές, σε ορεινή περιοχή, εκτιμήθηκε στα 2,5 εκατ ευρώ και έχει 11.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ. Με το που έμαθε το ποσό ο ιδιοκτήτης λίγο έλειψε να πάει στο νοσοκομείο και κατέληξε να θέλει να δώσει τη γη του στο Κράτος, προκειμένου να μην πληρώνει τόσο μεγάλο φόρο.

Ιδού πως περιγράφεται η ιστορία αυτή στο epirusPost.gr

“Κληρονόμησε από τον πατέρα του ένα χωράφι, δεκατριών στρεμμάτων, στον ορεινό οικισμό της Φλωριάδας. Πριν από τρία χρόνια το φύτεψε με ροδιές και η φετινή είναι η πρώτη χρονιά που περιμένει να παραχθούν ρόδια.
Το χωράφι αυτό, κατά τους φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών, έχει αντικειμενική αξία δυόμισι εκατομμυρίων και ο φόρος που πρέπει να καταβάλει ο ιδιοκτήτης του φτάνει τις έντεκα χιλιάδες ευρώ.
Μόλις έλαβε το ειδοποιητήριο κόντεψε να καταλήξει στο Νοσοκομείο.
«Αν είναι να πληρώσω τόσα λεφτά φόρο, ας έρθουν να πάρουν και το χωράφι και τα ρόδια, που βγαίνουν τώρα και είναι πολύ καλής ποιότητας…», λέει ο άνθρωπος που παλεύει τρία χρόνια με τη γη για ένα μικρό εισόδημα το οποίο ακόμη δεν είδε”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή