Του Αη Νικόλα με τον Μάκη Σεβίλογλου στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . Ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο σε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες» και «Παράθυρο ανοιχτό». Ο Μάκης Σεβίλογλου παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο σε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες» και «Παράθυρο ανοιχτό». Rating: 0

Του Αη Νικόλα με τον Μάκη Σεβίλογλου στην “Κεντρική Πλατεία”

Του Αη Νικόλα με τον Μάκη Σεβίλογλου στην “Κεντρική Πλατεία”

makisΟ Μάκης Σεβίλογλου παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο σε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες» και «Παράθυρο ανοιχτό».
Τραγούδια που γνωρίσαμε από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, Δημ. Μητροπάνο, Μαν. Λιδάκη, Πίτσα Παπαδοπούλου κ.α. καθώς και ανέκδοτα τραγούδια αλλά και γνωστές, αγαπημένες μελωδίες άλλων δημιουργών που μας σημάδεψαν.

Ο Μάκης Σεβίλογλου μαζί με την Μαρία Παπανικολάου, Δημήτρη Λάππα στις κιθάρες, Γιάννη Δανίτσα στο κλαρίνο, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα και Δημήτρη Κίτσιο στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να αγκαλιαστούμε και να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς.

Εναρξη 22:30
Είσοδος 7 Ευρώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή