"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

«Του Κουτρούλη ο γάμος»… στην Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με νέες αποστολές ηλεκτρονικών μηνυμάτων ο γνωστός – άγνωστος δημοσκόπος  της τοπικής ΝΔ ,παρακινεί να ψηφίσουν παρά την έντονη αντίδραση της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος, τα μέλη τους εκλεκτούς του υποψήφιους .

Φαίνεται το λέει η καρδούλα του.

Το νέο στοιχείο που διαπιστώνεται, είναι ότι την θέση του πρώην αποστολέα ,γνωστού θεσμικού ,παίρνουν κάποιοι άγνωστοι φίλοι ,ούτε καν μέλη του κόμματος,οι οποίοι αγωνιούν όπως λένε για το μέλλον της παράταξης .

Αυτή η ενέργεια έρχεται να προκαλέσει νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για στημένες δημοσκοπήσεις με κατά παραγγελία υποψηφίους και κατά παραγγελία αποτελέσματα .

Στέλεχος της ΝΔ εκμυστηρεύτηκε στην TrikkiPress ότι “χαίρεται που γίνεται αυτή η δημοσκόπηση όχι για να δει τα αποτελέσματα αλλά για να δει ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω.

Το θέμα όμως δεν σταματάει εκεί αφού έρχονται να προστεθούν οι καταγγελίες ότι στην αποστολή των e-mail χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία τα οποία είναι καταγεγραμμένα στη βάση μελών της Νέας Δημοκρατίας .

Μάλιστα κάποιοι επικαλούνται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και σκοπεύουν να προσφύγουν στις υπηρεσίες ασφαλείας του διαδικτύου της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποκαλυφθούν ποιοι κρύβονται αλλά και ποιοι σφετερίζονται τα προσωπικά δεδομένα μελών της Νέας Δημοκρατίας για να κάνουν τα δικά τους προσωπικά παιχνίδια και τότε – ‘όπως λένε – θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης