Του παπουτσιού απέναντι Reviewed by Momizat on . Στην εκπληκτική πολιτική σάτιρα του Μπάρι Λέβινσον «Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος» (WAG THE DOG), ο Ρ. ντε Νίρο και ο Ντ. Χόφμαν πετούν σε κλαδιά Στην εκπληκτική πολιτική σάτιρα του Μπάρι Λέβινσον «Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος» (WAG THE DOG), ο Ρ. ντε Νίρο και ο Ντ. Χόφμαν πετούν σε κλαδιά Rating: 0

Του παπουτσιού απέναντι

Του παπουτσιού απέναντι

Στην εκπληκτική πολιτική σάτιρα του Μπάρι Λέβινσον «Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος» (WAG THE DOG), ο Ρ. ντε Νίρο και ο Ντ. Χόφμαν πετούν σε κλαδιά δέντρου και σε εναέρια καλώδια, ζευγάρια παπούτσια δεμένα μεταξύ τους. Στόχος τους, να δημιουργήσουν συνειρμό με ένα τραγούδι («oldshoe») που δεν υπήρχε, για να δημιουργηθεί κλίμα συμπαράστασης σε έναν αιχμάλωτο στρατιώτη (που δεν υπάρχει), σε έναν πόλεμο (που δεν υπάρχει). Στόχος, να ανέβει το ποσοστό δημοτικότητας του υποψηφίου προέδρου. Η σάτιρα αποτυπώνει τις κατασκευασμένες ειδήσεις.
Εν προκειμένω, παραμένει άγνωστο, εάν το ζευγάρι αυτό ου κρεμιόταν στο καλώδιο που συνδέει το Δημαρχείο και μια πολυκατοικία, έχει πολιτικό νόημα. Μπορεί να είναι απλώς αποτέλεσμα μιας στιγμής αγανάκτησης. Μπορεί μια δοκιμή διαφόρων ικανοτήτων σε κάποιο άθλημα ρίψεων. Μπορεί το αποτέλεσμα ενός καβγά.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα σαφές: Είναι η φωτογραφία της χρονιάς
papoutsi1ο

Αφήστε το σχόλιο σας