Το άθλιο σλόγκαν της μεταπολίτευσης Reviewed by Momizat on . Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα,αναφέρουν πομπωδώς τα πολιτικά εκτρώματα της μεταπολίτευσης,κάθε φορά που τα φαιδρά τους επιχειρήματα δεν πείθουν τους ακρο Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα,αναφέρουν πομπωδώς τα πολιτικά εκτρώματα της μεταπολίτευσης,κάθε φορά που τα φαιδρά τους επιχειρήματα δεν πείθουν τους ακρο Rating: 0

Το άθλιο σλόγκαν της μεταπολίτευσης

Το άθλιο σλόγκαν της μεταπολίτευσης

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα,αναφέρουν πομπωδώς τα πολιτικά εκτρώματα της μεταπολίτευσης,κάθε φορά που τα φαιδρά τους επιχειρήματα δεν πείθουν τους ακροατές τους.

Λησμονούν εντέχνως όμως να διαχωρίσουν μια υγιή Δημοκρατία από αυτή που δημιούργησαν αυτοί.

Τη κατ`επίφαση Δημοκρατία της μίζας,του ρουσφετιού,της αναξιοκρατίας και της ρεμούλας.

Δέκα χρόνια μετά την καταστροφή τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Κατάφεραν να πείσουν ακόμη και τους έντιμους Έλληνες,ότι για όλα φταίνε οι ξένοι που μας δάνειζαν και όχι εμείς που τα κλέψαμε.

Ότι ανακυκλώνοντας τις ίδιες πρακτικές και νοοτροπίες,τα ίδια πρόσωπα και πολιτικές,θα βγούμε κάποτε από το βάραθρο που μας έριξαν.

Με τους ψήφους των πελατών τους που διόρισαν,τους 40ρηδες συνταξιούχους που φόρτωσαν στα παιδιά μας και τα λαμόγια επιχειρηματίες που μας κατέκλεψαν ,θα διαμορφώσουν πάλι τις πλειοψηφίες,για να κυβερνούν,διαιωνίζοντας τα εθνικά μας αδιέξοδα.

Και οι μειοψηφίες των υγειών και έντιμων πολιτών της χώρας,θα παρακολουθούν ανήμποροι τα παιδιά τους να φεύγουν μετανάστες και τον τόπο να οδηγείται στη καταστροφή.

Δεξιός ψάλτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή