Το αδιαχώρητο στην ετήσια χοροεσπερίδα των Φαρκαδόνιων Κυνηγών Reviewed by Momizat on . Η αυλαία των εκδηλώσεων κοπής των πρωτοχρονιάτικων βασιλοπιτών έπεσε το βράδυ του Σαββάτου και στην Φαρκαδόνα. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων έ Η αυλαία των εκδηλώσεων κοπής των πρωτοχρονιάτικων βασιλοπιτών έπεσε το βράδυ του Σαββάτου και στην Φαρκαδόνα. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων έ Rating: 0

Το αδιαχώρητο στην ετήσια χοροεσπερίδα των Φαρκαδόνιων Κυνηγών

Το αδιαχώρητο στην ετήσια χοροεσπερίδα των Φαρκαδόνιων Κυνηγών

Η αυλαία των εκδηλώσεων κοπής των πρωτοχρονιάτικων βασιλοπιτών έπεσε το βράδυ του Σαββάτου και στην Φαρκαδόνα. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και Περιχώρων έκλεισε το κύκλο των εκδηλώσεων για την περιοχή  με την κοπή της βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση των Φαρκαδόνιων κυνηγών επικράτησε το αδιαχώρητο, μιας και κόσμος που συγκεντρώθηκε για να ανταλλάξει ευχές και να ψυχαγωγηθεί ήταν υπέρ αρκετός.

Στον χορό πού διοργάνωσε ο κυνηγετικός σύλλογος Φαρκαδόνας, ο πρόεδρος τού συλλόγου Πέτρο Παλατζα , η  Ελένη και ο  Σάκης Μποτης, ο διευθυντης τής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μπουλουμπασης​ και η σύζυγός του Πέννυ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή