Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης Κουβέλη Reviewed by Momizat on . Τροποποιημένο θα είναι το πρόγραμμα της αναβληθείσας επίσκεψης στα Τρίκαλα του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί, Τροποποιημένο θα είναι το πρόγραμμα της αναβληθείσας επίσκεψης στα Τρίκαλα του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί, Rating: 0

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης Κουβέλη

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης Κουβέλη

Τροποποιημένο θα είναι το πρόγραμμα της αναβληθείσας επίσκεψης στα Τρίκαλα του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί, όπως ήδη έχουμε γράψει, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα Τρίκαλα, όπως ανακοίνωσε η ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, είναι το ακόλουθο:

 6.00΄ μ.μ. συνάντηση στο Φρούριο με εκπροσώπους κτηνοτρόφων.

 7.00΄ μ.μ. ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο Φρούριο με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη και θέμα «οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ θα έχει επαφές με πολίτες στα πλαίσια δημιουργίας του Τρίτου Πόλου που αποτελεί πολιτική προτεραιότητα του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ θα συνοδεύεται από τον πρώην Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή