"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

“Το αλάτι της γης” για την ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

tsitsanis

Με τρικαλινή μουσική και τις νότες του Τσιτσάνη, το κέφι ήταν ανεβασμένο σήμερα στον μύλο Ματσόπουλου. Αιτία, η πραγματοποίηση των γυρισμάτων της εξαίρετης εκπομπής «Το αλάτι της γης», που θα παρουσιάσει σε όλους τους Έλληνες, τη ζωή και το έργο του μεγάλου μας συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το πρωί, με τις μουσικές μελωδίες να συνταιριάζουν με τον δειλά ανοιξιάτικο ήλιο. Όλα τα τραγούδια του τρικαλινού δημιουργού ακούγονταν, στοιχεία παρατίθονταν από τους γνώστες του έργου του, μνήμες ανακαλούνταν, στη γενέθλια πόλη του Τσιτσάνη.
Η Ελλάδα της αγάπης, του έρωτα, της χαράς, της λύπης, της φτώχειας, του καημού, περνούν από μπροστά μας, στο αφιέρωμα που ο λάτρης της παράδοσής μας, κ. Λάμπρος Λιάβας επιμελείται. Αυτό το αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Μουσείου Τσιτσάνη και του Δήμου Τρικκαίων, θα παρουσιαστεί συντόμως από τη δημόσια τηλεόραση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Τσιτσάνη», οι εκδηλώσεις του οποίου συνεχίζονται και θα ανακοινώνονται συνεχώς.
tsitsanis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης