Το αποκριάτικο πάρτυ της Κινηματογραφικής Λέσχης έχει… «φοβερό» θέμα Reviewed by Momizat on . Ηταν μια «Νύχτα με τις μάσκες». Ο «Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι» βρήκε «Ομίλχη» μπροστά του και σκέφτηκε: ξανά ο «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»; Ή μή Ηταν μια «Νύχτα με τις μάσκες». Ο «Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι» βρήκε «Ομίλχη» μπροστά του και σκέφτηκε: ξανά ο «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»; Ή μή Rating: 0

Το αποκριάτικο πάρτυ της Κινηματογραφικής Λέσχης έχει… «φοβερό» θέμα

Το αποκριάτικο πάρτυ της Κινηματογραφικής Λέσχης έχει… «φοβερό» θέμα

partyΗταν μια «Νύχτα με τις μάσκες». Ο «Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι» βρήκε «Ομίλχη» μπροστά του και σκέφτηκε: ξανά ο «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»; Ή μήπως «Το αυτό» θα μπορέσει να σώσει τον «Candyman», πριν το «Ορφανό» αποφασίσει να δώσει «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», διαψεύδοντας πλήρως τον «Εξορκιστή»;
Όχι! Το αποφάσισε: «Το μωρό της Ρόζμαρι» είναι πλέον ανίκανο να λειτουργήσει χωρίς να το καταλάβουν «Οι άλλοι», αφού διαθέτουν όλοι τους την «Εκτη Αίσθηση». Από την άλλη, όμως, όταν άκουσε εκείνη την ανατριχιαστική κραυγή: «Σε βλέπω», θεώρησε ότι ο «Χορός των τεράτων» δεν θα τελείωνε ποτέ. Ακόμη κι αν το «Κοράκι» έβρισκε «Το δαχτυλίδι, θα ήταν δύσκολο, «28 μέρες μετά», να εκπληρωθεί η «Προφητεία». Θα ήταν απίθανο να εμφανιστεί στο «Hellraiser» και να δηλώσει  ευθαρσώς: «Βλέπω τον θάνατό σου».
Και τότε… μια «Λάμψη» κυριάρχησε, σπάζοντας τη «Σιωπή των Αμνών» και αφήνοντας την «Κάρυ» να σκέφτεται γιατί δεν πήγε στο «Blair Witch Project», κατηφόρισε με μια «Κραυγή Αγωνίας», να βρει τη «Κούκλα του Σατανά», πριν ο «Νοσφεράτου» βγάλει ξανά «Τα σαγόνια του καρχαρία». Και πριν ακόμη, μια τέτοια «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών», η «Paranormal Activity» οδηγήσει σε «Αίμα στους Λόφους».

Τελικά, το «Τελευταίο σπίτι αριστερά» μετατράπηκε σε «Συντρίμμια»… Ο Σουίνη Τοντ» δεν άντεξε το ταξίδι με το «Τρένο του μεσονυχτίου». Ηρθε η «Αυγή των Νεκρών»… Τα «Πουλιά» πέταξαν προς το «Μικρό σπίτι στο Δάσος»… και «Από το Σούρουπο μέχρι την Αυγή» οι «Δαιμονισμένοι» βγήκαν παρέα με τα «13 Φαντάσματα»….
Εσείς, τι επιλέγετε να ντυθείτε στο αποκριάτικο πάρτι της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων;
Προσέξτε… θα είναι Παρασκευή, αλλά όχι 13…

Στις 28 Φεβρουαρίου… στη Σουίτα… από τις 9 το βράδυ… διότι «Nothing left to fear»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή