Το απόγευμα η γιορτή για τα παιδιά των ανέργων Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων , μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας διοργανώνει και φέτος ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ. Την Κυριακή 2 Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων , μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας διοργανώνει και φέτος ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ. Την Κυριακή 2 Rating: 0

Το απόγευμα η γιορτή για τα παιδιά των ανέργων

Το απόγευμα η γιορτή για τα παιδιά των ανέργων

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων , μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας διοργανώνει και φέτος ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.

Την Κυριακή 29 Δεκέμβρη 2013, στις 5 το απόγευμα, στον Πολυχώρο του Δήμου Τρικκαίων, έναντι ΔΕΗ.

sgΟι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, και ο ενθουσιασμός εντείνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων(μέλος Ο.Γ.Ε.) εργάζονται σκληρά για την επιτυχία της γιορτής, δίνοντάς της ξεχωριστό περιεχόμενο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους .Στόχος μας να «στολίσουμε» τη γιορτή με χρώματα, μουσικές και κυρίως παιδικά χαρούμενα πρόσωπα . Η γιορτή θα πλαισιωθεί από δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά , μουσική, παιχνίδι και γλυκίσματα. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας σημαντική είναι η προσφορά των ντόπιων καταστηματαρχών, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες, που όσο περνάει ο καιρός γίνονται περισσότερες, δείχνουν την αλληλεγγύη τους και συμβάλλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής. Καμία προσφορά δεν είναι αμελητέα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μέλος της Ο.Γ.Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας