Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ (Video) Reviewed by Momizat on . Ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον. Στη Ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον. Στη Rating: 0

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ (Video)

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ (Video)

Ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον. Στη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Δημήτρη Μπάση, της Μελίνας Ασλανιδου, του Βασίλη Κορακάκη και του Κώστα Τριανταφυλλίδη, το κέφι «χτύπησε κόκκινο».

Όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα η «Ρόζα», ο Δημήτρης Κουτσούμπας χόρεψε ζεϊμπέκικο και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τους συντρόφους του.

Σχόλια (1)

  • Α.Λ.

    Ακόμα και τις στροφές στο ζειμπεκικο ο Γ.Γ του ΚΚΕ …αριστερά τις παίρνει….ούτε μία στροφή δεξιά….ερε κατακαημενε Τσιπρα που έχεις χάσει την πολιτική σου πυξίδα και δεν ξέρει η δεξιά σου τί ποιει η αριστερά σου.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή