Το βιβλίο του πουλά το “Ποτάμι” Reviewed by Momizat on . Στα πλαίσια της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου , αυτή τη Κυριακή 10/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του για να προ Στα πλαίσια της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου , αυτή τη Κυριακή 10/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του για να προ Rating: 0

Το βιβλίο του πουλά το “Ποτάμι”

Το βιβλίο του πουλά το “Ποτάμι”
Στα πλαίσια της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου , αυτή τη Κυριακή 10/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του για να προώθηση του Βιβλίου του Ποτάμιου στην αρχή του πεζόδρομου της Ασκληπιού απέναντι από τα Goody’s.

Την ίδια ημέρα 10 Αυγούστου  Πανελλαδικά εθελοντές θα προωθούν το βιβλίο, υπάρχουν 2 ακόμα ημερομηνίες για Πανελλαδική προώθηση 14 Αυγούστου και 17.

Στόχος μας είναι να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Να διαβαστεί κατά την διάρκεια των διακοπών και να μοιραστεί από τους αναγνώστες του και στην υπόλοιπη παρέα. Ταυτόχρονα θα χρηματοδοτήσει το Ποτάμι αφού το βιβλιαράκι θα πωλείται έναντι 2 ευρώ τα 2 . Δίνουμε 2 γιατί όπως γράφει και στο βιβλιαράκι «ένα για εσένα και ένα για το δύσπιστο φίλο σου ή τη γιαγιά στο χωριό».

Μήπως είσαι Ποτάμι; πρίν φύγεις για την παραλία η το χωριό έλα να μας γνωρίσεις, μπές στην παρέα μας, γίνε κομμάτι της ιστορίας μας

Αν όχι τώρα, Πότε;

Με Εκτίμηση

Το Ποτάμι Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή