Το γάλα προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση Reviewed by Momizat on . Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς προκαλεί η δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος κατέκρινε τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τη διάρκεια ζωής Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς προκαλεί η δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος κατέκρινε τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τη διάρκεια ζωής Rating: 0

Το γάλα προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση

Το γάλα προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση

Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς προκαλεί η δήλωση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος κατέκρινε τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τη διάρκεια ζωής τους φρέσκου γάλακτος.

Η αντίδραση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας έρχεται να προστεθεί στις επικρίσεις των Μιχάλη Κασσή και Μάξιμο Χαρακόπουλο, προκαλώντας πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μωραΐτης εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για εικονική διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα για το γάλα και για «προαποφασισμένο» αποτέλεσμα.

Μιλάει για την ύπαρξη τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού και κρούει τον κώδωνα στην κυβέρνηση να μην φέρει το θέμα του γάλακτος σε ένα και μόνο άρθρο, εκβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους βουλευτές.

Ο βουλευτής έχει εκφράσει και στο παρελθόν την αντίθεσή του σε θέματα που θεωρεί ότι ενδεχομένως να βλάπτουν τα συμφέροντα των πολιτών της επαρχίας.

Νωρίτερα, έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Μ. Κασσής δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι η τιμή του γάλακτος στον καταναλωτή έχει να κάνει με την αύξηση των ημερών κατανάλωσης. Αλλες είναι οι συνθήκες και άλλες οι προτεραιότητες που πρέπει να δει το αρμόδιο υπουργείο για να διαμορφώσει άλλες τιμές στον καταναλωτή. Δεν την ψηφίζω τη ρύθμιση. Γιατί να την ψηφίσω;».

Παρόμοια αντίδραση για το θέμα επιδεικνύει και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποιος φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την παραίτηση.

Αφήστε το σχόλιο σας