Το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’ σε πανελλαδική διαμαρτυρία Reviewed by Momizat on . Το κίνημα ‘’χωρίς μεσάζοντες’’, που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε σε όλη τη χώρα, βάζοντας στην άκρη τους ενδιάμεσους και ενισχύοντας την απευθείας σχέση παρα Το κίνημα ‘’χωρίς μεσάζοντες’’, που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε σε όλη τη χώρα, βάζοντας στην άκρη τους ενδιάμεσους και ενισχύοντας την απευθείας σχέση παρα Rating: 0

Το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’ σε πανελλαδική διαμαρτυρία

Το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’ σε πανελλαδική διαμαρτυρία

Το κίνημα ‘’χωρίς μεσάζοντες’’, που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε σε όλη τη χώρα, βάζοντας στην άκρη τους ενδιάμεσους και ενισχύοντας την απευθείας σχέση παραγωγού και καταναλωτή, έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η κυβέρνηση, σε μια εποχή που μιλάμε για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και στήριξη του πρωτογενή τομέα, αντί να πατάξει την αισχροκέρδεια και να περιορίσει τα κέρδη των ‘’μεσαζόντων’’ της αγοράς, με την ψήφιση του νόμου 4264 /2014, ανέλαβε την εξόντωση των λαϊκών αγορών και των κινημάτων, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των ντόπιων ολιγαρχών.

Οι πρωτοβουλίες πολιτών που στηρίζουν τα κινήματα ‘’χωρίς μεσάζοντες’’ και οι πολίτες που στηρίχτηκαν απ’ αυτά, οφείλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντισταθούν. Να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και την έναρξη πραγματικής διαβούλευσης, διότι το δικαιούνται!Πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το υπαίθριο εμπόριο, διότι μέσα απ’ αυτό εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα των μικρών παραγωγών αλλά και των μικρών μεταποιητικών μονάδων, δίνοντας ταυτόχρονα στον καταναλωτή τη δυνατότητα προμήθειας ντόπιων, ποιοτικών και φθηνών προϊόντων

Είναι ώρα να στείλουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα της αντίστασης σ’ αυτό που βιώνουμε και της πίστης μας στις αξίες της αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.

Ως δίκτυο‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’συμμετέχουμε στην πανελλαδική διαμαρτυρία για το Νόμο 4264/2014 που οργανώνεται από όλες τις κινήσεις «Χωρίς μεσάζοντες».

Η απόφαση αυτή υλοποιείται από σήμερα.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος στη διαμαρτυρία, να την προωθήσετε και όλοι μαζί να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να τροποποιήσει τα επίμαχα σημεία του νόμου.

Σας καλούμε να καταθέσετε κι εσείς τη δική σας ψηφιακή υπογραφή, μπαίνοντας εδώ:

http://www.ecss2006.com/TOPOS/QUESTIONS/201401_XM/Q0.asp

 

Στον χάρτη που θα βρείτε, κάντε κλικ στον κύκλο ΤΡΙΚΑΛΑ, δείτε το κείμενο της διαμαρτυρίας, υπογράψτε με τη δήλωση συμμετοχής (φόρμα) και στηρίξτε τον αγώνα κατά της αισχροκέρδειας!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή